Optimoi varastosi ja säästää enemmän Toyota Material Handlingin avulla

Toyota Material Handling lanseeraa uusia hyllystösukkularatkaisuja Euroopan markkinoille. Automatisoitu Toyota Radioshuttle ja Toyota Autoshuttle kulkevat erikoistuneissa telineissä suurella nopeudella, turvallisesti ja vahingoittamatta tavaroita. Nämä varastointijärjestelmät voivat hyödyntää jopa 80% varastovolyymista, lisätä varastotilaa ja parantaa läpimenoaikaa.

Uusi Autoshuttle max. 1,5t kuljetuskapasiteetilla - siirrä lavoja turvallisesti ja tehokkaasti. Päivitetty Toyota Radioshuttlen kuljetuskapasiteetti jopa 1,8t. Radioshuttle hyllystösukkula on liitettävissä Toyotan kalustonhallintajärjestelmään ja saatavilla Li-ion akuilla mahdollistaen jopa 16h jatkuvan käytön.

Molemmat hyllystösukkulat lisäävät tuottavuutta ja kustannustehokkuutta erityisesti haastavissa ympäristöissä, kuten kylmävarastoissa. Hyllystösukkulat säästävät aikaa ja kustannuksia, sillä kuljettajat käyttävät vähemmän aikaa kuormalavojen käsittelyyn ja trukkeja voidaan käyttää tehokkaammin. Sukkula on myös joustava järjestelmä, joka on yhteensopiva FIFO- ja LIFO-työnkulun kanssa.

Trukki tulevaisuuden teknologiaa

Tulevaisuuden teknologiaa

Smart Logistics ja Logiconomi mahdollistavat tämän päivän ratkaisut ja näyttävät tulevaisuuden näkymämme.

Lue lisää >

An autopilot doing horizontal transportation

Automaattitrukit

Trukkiautomaatio lisää turvallisuutta, vähentää onnettomuuksia ja lastin vaurioita, optimoi energian kulutuksen sekä lisää vuorokautista käyttöastetta.

Lue lisää>

Siirtokuormalavahyllyt

Varastokalusteet

Autamme sinua parantamaan varastosi tehokasta toimintaa tarpeisiinne soveltuvalla varastointijärjestelmällä.

Lue lisää >

Hyllystösukkula käytössä

BT Radioshuttle

Oletko kiinnostunut hyllystösukkulasta? Sillä säästät turhaa lattiatilaa

Lue lisää >