Poikkeuksellista tehokkuutta

Toyota Material Handling  aloitti toimintansa vuonna 2006, jolloin Toyotan ja BTn materiaalinkäsittelytoiminnot yhdistyivät Euroopassa. Yhdistettynä Toyotan ja BTn osaaminen on yli 100 vuotta. Aktiivisia olemme yli 30 Euroopan maassa.

Toyota yrityksenä

Toyota Material Handling Finland

Toyota Material Handling Finland Oy (TMHFi) on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toyotan tehtävänä on tuottaa palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, sisälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja. Laajaa Toyota- ja BT-trukkien tuotevalikoimaa täydentävät Kalmar Light-sarjan trukit, monipuoliset jälkimarkkinointipalvelut, koulutuspalvelut, Toyota Racking Solutions -varastokalusteet, automaatioratkaisut ja Toyota I_Site – kalustonhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan johtaa sisälogistiikan tuottavuutta ja kustannuksia.

Yhtiömme palveluksessa on 165 henkilöä ja liikevaihto on 55 miljoonaa euroa. TMHFi on ISO14001-sertifioitu Toyotan kestävän kehityksen strategian mukaisesti. Yritys kuuluu maailman suurimman trukkivalmistajan Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin

Lähellä sinua

Toyota Material Handling Europe perustettiin vuonna 2005 vastaamaan Toyotan ja BT:n materiaalinkäsittelytuotteiden liiketoiminnasta Euroopassa. Uudessa yhteisessä yrityksessämme yhdistyy pitkäaikainen kokemuksemme Euroopan materiaalinkäsittelyalasta asiakkaidemme käyttöön. Toyota ja BT ovat vuosikymmeniä olleet markkinajohtajia laadussa, innovaatiossa ja palvelussa. Vuonna 2016 tulee kuluneeksi 70 vuotta BT:n perustamisesta ja 60 vuotta Toyota-trukkien valmistuksen aloittamisesta

Toyota Production System

Toyota Production System vaikuttaa kaikkeen tekemiseen Toyotan organisaatiossa. Kaiken tekemisen pohjalla on aina arvot, tiedot ja taidot sekä selkeät prosessit.

Lue lisää TPS:stä

Toyotan huoltokonsepti eli TSC
Toyota huoltokonsepti

Trukkihuoltomme verkosto kattaa koko Suomen, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme aina nopean vasteajan. Poikkeuksellinen tehokkuus kaikissa huoltotoiminnoissamme on päämäärämme niin Toyota huoltokonseptissa (TSC) kuin huoltosopimuksissammekin.

Lue lisää TSC:stä