Poikkeuksellista tehokkuutta

Toyota Material Handling aloitti toimintansa vuonna 2006, jolloin Toyotan ja BTn materiaalinkäsittelytoiminnot yhdistyivät Euroopassa. Toimimme yli 30 Euroopan maassa.

Toyota yrityksenä

Toyota Material Handling Finland

Toyota Material Handling Finland Oy (TMHFi) on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toyotan tehtävänä on tuottaa palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, sisälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja. Laajaa Toyota-trukkien tuotevalikoimaa täydentävät Kalmar Light-sarjan trukit, monipuoliset jälkimarkkinointipalvelut, koulutuspalvelut, Toyota Racking Solutions -varastokalusteet, automaatioratkaisut ja Toyota I_Site – kalustonhallintajärjestelmä, jonka avulla voidaan hallita sisälogistiikan tuottavuutta ja kustannuksia.

Yhtiömme palveluksessa on 165 henkilöä ja liikevaihtoon 55 miljoonaa euroa. TMHFi on ISO14001-sertifioitu Toyotan kestävän kehityksen strategian mukaisesti. Yritys kuuluu maailman suurimman trukkivalmistajan Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin

Lähellä sinua

Toyota Material Handling Europe perustettiin vuonna 2005 vastaamaan Toyotan ja BT:n materiaalinkäsittelytuotteiden liiketoiminnasta Euroopassa. Yrityksessämme yhdistyy pitkäaikainen kokemuksemme Euroopan materiaalinkäsittelyalasta. Toyota ja BT ovat vuosikymmeniä olleet markkinajohtajia laadussa, innovaatiossa ja palvelussa.

Myynti- ja huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Toyota Production System

Toyota Production System vaikuttaa kaikkeen tekemiseen Toyotan organisaatiossa. Kaiken tekemisen pohjalla on aina arvot, tiedot ja taidot sekä selkeät prosessit.

Lue lisää TPS:stä

Toyotan huoltokonsepti eli TSC
Toyota huoltokonsepti

Trukkihuoltomme verkosto kattaa koko Suomen. Poikkeuksellinen tehokkuus kaikissa huoltotoiminnoissamme on päämäärämme niin Toyota huoltokonseptissa (TSC) kuin huoltosopimuksissammekin.

Lue lisää TSC:stä

Toyota material handlingin eettiset ohjeet
Eettiset ohjeet

Eettiset ohjeemme määrittelevät periaatteemme ja standardimme, joita kaikkien työntekijöiden ja yhtiön puolesta toimivien kolmansien osapuolten odotetaan noudattavan. 

Tutustu ohjeistukseemme