Poikkeuksellista tehokkuutta

Toyota Material Handling aloitti toimintansa vuonna 2006, jolloin Toyotan ja BTn materiaalinkäsittelytoiminnot yhdistyivät Euroopassa. Toimimme yli 30 Euroopan maassa.

Toyota yrityksenä

Toyota Material Handling Finland Oy (TMHFi) on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toimintaamme ohjaa visiomme Zero Muda, jolla tähtäämme hukan vähentämiseen niin asiakkaidemme toiminnoissa kuin omissa toiminnoissamekin.

Tuotamme palveluja, tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, sisälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja kestävä kehitys huomioiden.

Laajaa Toyota-trukkien tuotevalikoimaa täydentävät:

Yhtiömme palveluksessa on hieman 175 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2022 oli 66 miljoonaa euroa. TMHFi on ISO14001-sertifioitu Toyotan kestävän kehityksen strategian mukaisesti.

Yritys kuuluu maailman suurimman trukkivalmistajan Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin

Lähellä sinua

Toyota Material Handling Europe perustettiin vuonna 2005 vastaamaan Toyotan ja BT:n materiaalinkäsittelytuotteiden liiketoiminnasta Euroopassa. Yrityksessämme yhdistyy pitkäaikainen kokemuksemme Euroopan materiaalinkäsittelyalasta. Toyota ja BT ovat vuosikymmeniä olleet markkinajohtajia laadussa, innovaatiossa ja palvelussa.

Myynti- ja huoltoverkostomme toimii valtakunnallisesti koko Suomessa.

 

Toyota material handlingin eettiset ohjeet

Eettiset ohjeet

Eettiset ohjeemme määrittelevät periaatteemme ja standardimme, joita kaikkien työntekijöiden ja yhtiön puolesta toimivien kolmansien osapuolten odotetaan noudattavan. 

Tutustu ohjeistukseemme

Kestävä kehitys

Lue, kuinka me edistämme kestävää kehitystä ja luomme parempaa huomista.

Tutustu

Toyota Production System

Toyota Production System vaikuttaa kaikkeen tekemiseen Toyotan organisaatiossa. Kaiken tekemisen pohjalla on aina arvot, tiedot ja taidot sekä selkeät prosessit.

Tutustu

Toyotan huoltokonsepti eli TSC

Toyotan huoltokonsepti

Trukkihuoltomme verkosto kattaa koko Suomen. Poikkeuksellinen tehokkuus kaikissa huoltotoiminnoissamme.

Tutustu