Pitkäaikainen yhteistyö kaikissa automaatioprojekteissa

Toyota Material Handling on toimittanut Eurooppaan yli 250 automaatioprojektia ja yli 1000 automaattitrukkia, joten organisaatiolla on automaatioprojekteista laaja kokemus. Automaatioasiantuntijamme auttavat sinua projektin eri vaiheissa varmistaakseen teille markkinoiden laadukkaimman automaatioratkaisun.

Automaatioprojektin eri vaiheet

Laajamittainen kokemus automaatioprojekteista

Olemme automatisoitujen materiaalinkäsittelyratkaisujen ammattilaisia

Automaation asiantuntijatiimimme auttaa sinua toimintojesi automatisointia koskevissa ideoissa ja ratkaisuissa. Lue asiakastarinoistamme, kuinka olemme auttaneet asiakkaitamme kehittämään automaatiotaan.

Automaattitrukki kotiuttaa eurot kahdessa vuodessa

Automaattitrukki-investointi vapauttaa Uponorin Nastolan varastolla ihmisresursseja tuottavampaan työhön, parantaa työturvallisuutta ja tehostaa logistiikan toimintaa.

Lue Uponorin asiakastarina >

TOROn tuotteita siirretään turvallisesti Toyotan automaattitrukeilla

TORO otti käyttöön 5 Toyotan automaattitrukkia työskentelyn nopeuttamiseksi ja kustannuksien karsimiseksi. Automaattitrukit ovat käytössä rinnakkain manuaalisten trukkien kanssa, jolloin turvallisuus on myös tärkeä tekijä.

Lue englanninkielinen asiakastarina >

Automaattiset pinontatrukit toimivat turvallisesti yhdessä manuaalisten trukkien kanssa Coop:illa

Automaattitrukkien käyttö manuaalisessa varastoympäristössä voi olla haastava yhdistelmä. Trondheimin Coop-varastossa varaston työntekijät ovat oppineet työskentelemään turvallisesti automaattisten pinontatrukkien kanssa.

Lue englanninkielinen asiakastarina >

Ota yhteyttä

Olet askeleen lähempänä trukkiautomaatiota