Toyota Material Handling työnantajana

 

 

 

Avoimet työpaikat

Trukkimekaanikoksi Toyotalle?

Toyotan trukkimekaanikkona jokainen työpäiväsi on erilainen!

Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia trukkeja, joiden huollosta ja korjauksesta vastaat asiakkaidemme tiloissa omalla alueellasi. Liikut huoltoautolla asiakkaalta toiselle, toteutat sovitut työt ja raportoit ne eteenpäin laskutusta varten. Vastaat pääosin itse oman työviikkosi suunnittelusta asiakkaiden tarpeet ja sopimushuoltoajat huomioiden. Teet tiivistä yhteistyötä alueen muiden mekaanikkojen kanssa ja saat jatkuvaa tukea työssä onnistumiseesi myös muulta organisaatiolta. 

Voit olla vasta alasta kiinnostunut asentajan alku tai jo paljon erilaisia koneita nähnyt mekaanikko, joka haluaa oppia uutta ja haastaa itsensä joka päivä. Nautit käsillä tekemisestä ja teknisten ongelmien ratkaiseminen motivoi sinua. Sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja haluat kehittyä trukkialan ammattilaiseksi yrityksessä, joka on alan ehdoton markkinajohtaja.

 

Tutustu kenttämekaanikkomme Johnin uraan

Kiinnostaako sinua myyntityö alan markkinajohtajalla?

Myyjänä työskentelet osana n. 30 henkilön myyntitiimiä koko tuote- ja palveluvalikoimamme kanssa. Työssäsi tapaat erilaisia asiakkaita ja tehtäväsi on löytää parhaita ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat edelleen kehittää omaa materiaalinkäsittelyään.

Myyjänä vastaat sekä uusien että käytettyjen trukkien ja niihin liittyvien palveluratkaisujen, kuten rahoituksen ja huoltosopimusten myynnistä. Saat vastuullesi olemassa olevia asiakkaita, mutta vastuullasi on myös uusien asiakassuhteiden luominen aktiivisella ja tuloshakuisella otteella. Tunnistat myyntimahdollisuudet muiden tuotteidemme sekä palveluidemme osalta ja edistät näiden myyntiä yhdessä muun tiimin kanssa. Hyödynnät huolto- ja tuoteorganisaatioiden osaamista ja jaat aktiivisesti kokemuksia koko myyntitiimin kanssa.

Jätä avoin hakemus
People looking at trucks

Vastuullisuus

Meille on tärkeää huolehtia työntekijöistämme, ympäristöstä ja hyvästä hallintotavasta. Tutustu vastuullisuustoimiimme.

Lue lisää>

Toyota henkilöstö suomi

Tutustu henkilökuntaamme

Lue henkilökuntamme haastatteluja ja opi minkälainen Toyota Material Handling on työnantajana.

Lue Lisää>

Tekstiä taululla

Toyota Way

Toyotan tapa tehdä asioita perustuu Toyota Way -arvoihin. Nämä viisi perusarvoa määrittelee yrityskulttuurimme.

Lue lisää

Toyota blogit

Tutustu blogiimme

Paljon tietoa sisälogistiikasta, innovatiivisista teknologioista ja materiaalinhallinnan parhaiksi todetuista työtavoista.

Tutustu