Näin ostat trukin verkkokaupasta - helpot ohjeet

Trukin ostaminen verkkokaupasta on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Löydät kaikki tuotteemme helposti, voit etsiä eri vaihtoehtoja ja valita eri maksuvaihtoehtoja. Jos tarvitse apua voit aina olla meihin yhteydessä.

1. Etsi trukki

Katso vinkkimme miten löydät juuri sinulle soveltuvan trukin

Seuraa ohjeitamme jotta löytäisit juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan trukin. Mikäli et löydä sitä mitä etsit tai tarvitset apua valinnassa voit ottaa meihin yhteyttä niin autamme sinua mahdollisimman nopeasti. 

Mikäli haluat verrata eri trukkeja keskenään klikkaa "Vertaile" nappia.

Klikkaa tuotetta josta kaipaat lisätietoja ja tee ostoksesi helposti.

Löydä trukkisi täältä >>

2. Valitse trukki ja lisävarusteet

Voit tutustua tuotteen eri ominaisuuksiin, lisälaitteisiin sekä lisäominaisuuksiin. Jotta trukki soveltuisi juuri sinun toimintoihisi voit räätälöidä trukkiasi valitsemalla siihen tarvittavat lisävarusteet ja lisälaitteet.

Voit tustustua myös eri rengastyyppeihinkuormalavoihin ja haarukkavaunuihin.

Klikkaa sen jälkeen " Lisää ostoskoriin"

3. Tee tilauksesi

Näin teet tilauksesi:

Mikäli olet vastaanottanut meiltä alennus- tai kampanjakoodin syötä se kohtaan "Oletko vastaanottanut meiltä kampanjakoodin?". Syötä koodi ja näet alennuksen suoraan kokonaishinnassa.

4. Toimitus

Tilauksesi on nyt tehty!

Trukkisi toimitetaan sinulle mahdollisimman pian!

Mietitkö mitä tapahtuu tilaamisen jälkeen? Me pidämme huolen siitä että saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi. Kun tilauksesi on tarkistettu saat toisen viestin joka on tilausvahvistus.

Lue lisää toimituksesta >>