Puoliautomaattinen tiiviin varastoinnin ratkaisu

Radioshuttle hyllystösukkula

  • kapasiteetti jopa 1800 kg
  • runsas valikoima kuormankuljettimia

Syväkuormaushyllystö hyllystösukkulalle

  • Mahdollistaa tiiviin varastoinnin
  • Ei ylimääräistä ja kallista käytävätilaa

Radioshuttle toiminnassa

Tiiviissä ja syvässä varastointiratkaisussa käytetään puoliautomaattisia sukkuloita lavoille asetettujen tuotteiden varastoimiseen ja niiden noutamiseen hyllystä. Näin kuljettajat voivat käsitellä enemmän lavoja nopeammin, jolloin tuottavuus kasvaa ja käyttökustannukset pienenevät.

Turvallisuus

Jokaisessa Radioshuttle-hyllystösukkulassa on varoitusvalot, äänimerkinantolaite, kirkkaat ja selkeät näyttöjärjestelmät sekä laserskannerilla toimiva turvajärjestelmä. Se on sertifioitu standardin EN 13849-1:2008 mukaisesti.

Yhdistettävyys

Käytettävissä on WiFi, RFID ja varastonhallintajärjestelmä (WMS). Trukin ja sukkulan välillä on etäohjattu tiedonsiirto ”yhden painalluksen toiminnolla”. Se on käytettävissä rajoittamattomalle määrälle sukkuloita.

Tuottavuus

Kiskot ja sisääntulo-ohjaimet auttavat trukinkuljettajia sijoittamaan sukkulat nopeasti ja helposti paikoilleen. Radioshuttle toimii useiden eri kuormankuljettimien kanssa ja voi olla toiminnassa yli 8 tuntia tavallisilla akuilla ja yli 16 tuntia litium-ioniakuilla.

Lisätietoja varastokalusteratkaisuistamme >>

Lataaminen

Toyotan Radioshuttle-latausasema tekee akkujen lataamisesta nopeaa ja helppoa. Jokaisessa asemassa voidaan ladata 2 akkusarjaa. Akut asetetaan vetolaatikoihin. Kun laatikko suljetaan, lataaminen alkaa. Lataustila esitetään näytöllä.

Kylmävarastot

Sukkulat voivat toimia jopa -30 °C:n lämpötilassa. Tiivis varastointi sopii erinomaisesti kylmävarastoihin, sillä lavojen sijoituspaikat ovat kalliita.

6 vihjettä lean-ajatteluun kylmävarastoissa >>

 

Takaisin automaatioratkaisujen sivulle >>

Kiinnostuitko?

Jos haluat lisätietoja ja keskustella trukkiautomaation mahdollisuuksista, ota yhteyttä asiantuntijoihimme alla olevan lomakkeen kautta. 

Olet askeleen lähempänä trukkiautomaatiota

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn ja käytön tietosuojaselosteemme mukaisesti.