Toyotan myyntiorganisaatio laajenee

Toyota Material Handling on viime aikoina vahvistanut myyntiorganisaatiotaan merkittävästi.

Matti Ruuska on nimetty Keski-Suomen alueelle myyjäksi. Toyotalla on Keski-Suomen alueella laaja ja monipuolinen asiakaskunta logistiikasta teollisuuteen, jota Matti tukee Jyväskylän eteläpuolelta käsin.

 

Riku Vuorio ja Janne Kuikka ovat aloittaneet pääkaupunkiseudun myyntitiimissä. Suomen talouden piristyminen on kasvattanut kysyntää Etelä-Suomen alueella merkittävästi; vahvistetulla myyntiorganisaatiolla haluamme varmistaa hyvän asiakaspalvelun ja korkean asiakastyytyväisyyden myös tulevaisuudessa.

 

Jeremias Pirinen on nimetty myyjäksi varastokalusteyksikköön. Logistiikakeskuksien ja varastojen rakentaminen on piristynyt monen hiljaisen vuoden jälkeen. Jeremias palvelee Toyota Racking Solutions asiakkaita koko Suomen alueella.

Katso yhteystiedot
Nainen ajaa trukkia

Koulutukset

Asianmukaisesti koulutettu henkilökunta lisää työympäristön turvallisuutta ja tuottavuutta.

Lue lisää >

Toyota Material Handling aloittaa Litium Ioni -akkujen valmistuksen

Toyota Material Handling lanseerasi Li-ion –akkuihin perustuvan varastotrukkimalliston jo vuonna 2013. Nyt Toyota esittelee täysin uuden, itse suunnittelemansa ja valmistamansa litium-ioni-akkuratkaisun, joka varmistaa Li-ion –teknologian lopullisen läpilyönnin trukkimarkkinoilla.

 

Lue lisää >

Ihmiset hymyilevät

Liity tiimiimme

Tuotteet, palvelut ja prosessit yms. ovat tietenkin tärkeitä asioita yrityksissä. Mutta mikään ei toimi ilman ihmisiä. Ymmärrämme, että yritys voi olla vain niin hyvä kuin sen työntekijät ovat.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >