Kenttämekaanikko Porin alueelle

Haemme KENTTÄMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen Porin alueelle.

Toyotan trukkimekaanikkona jokainen työpäiväsi on erilainen! Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia trukkeja, joiden huollosta ja korjauksesta vastaat itsenäisesti asiakkaidemme tiloissa. Liikut huoltoautolla asiakkaalta toiselle ja vastaat itse oman työviikkosi suunnittelusta, asiakkaiden tarpeet ja sopimushuoltoajat huomioiden. Yksin et tässä työssä kuitenkaan jää, koska saat kattavan tuen työhön koko organisaatiolta, niin työkavereiden, esihenkilön kuin teknisen neuvonnan tiimin myötä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 40h/vko, joka tarkoittaa että pääset viettämään myös pekkasvapaita.

Toivomme sinulta aitoa halua kehittyä trukkialan ammattilaiseksi ja kykyä pitää työkalut käsissä. Sinulta voi löytyä aiempaa työkokemusta mekaanikon tehtävistä trukki-, auto- tai konealalta tai vapaa-ajan harrastusten parista. Eduksi katsomme ajoneuvosähkötekniikan tai raskaan kaluston tuntemuksen. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tietotekniikan perusteiden hallintaa. Toivomme sinulta löytyvän myös hyvät asiakaspalvelutaidot ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä vaaditaan ajokortin voimassaoloa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan alan johtavassa yrityksessä, jossa on laadukkaat työskentelyvälineet sekä ammattitaitoinen ja viihtyisä työyhteisö. Pääset kehittymään ainutlaatuisella trukkialalla ja näkemään mielenkiintoisia paikkoja. Tuemme myös henkilökohtaista kehitystä koulutustuella, sisäisillä koulutuksilla sekä etenemismahdollisuuksilla yrityksen sisällä. Meillä on käytössä Terveystalon työterveyshuolto.

Haluamme panostaa työntekijöidemme työn ja vapaa-ajan tasapainoon ja hyvinvointiin, jota tuemme joustavan työajan lisäksi osallistumalla työntekijän valitseman urheilutapahtuman tai -kilpailun osallistumismaksuun, mahdollisuuteen hankkia työsuhdepolkupyörä sekä tarjoamalla vuosittain jokaiselle työntekijällemme käyttöön 300€:n arvoisen ePassi Flex -edun, jota voi hyödyntää niin kulttuuriin, liikuntaan kuin hyvinvointiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Niko Ruohonen numerosta 010 575 7628. Tulet työskentelemään osana 11 henkilön tiimiä.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 12.5.2024 mennessä osoitteeseen rekrytointi@fi.toyota-industries.eu. Kirjoita sähköpostin viestikenttään otsikoksi ”Trukkimekaanikko/Pori”.

 

Toyota Material Handling Finland Oy on Suomen johtava materiaalinkäsittely- ja sisälogistiikkaratkaisujen toimittaja. Toyotan tehtävänä on tuottaa palveluja, ratkaisuja ja tuotteita, joiden avulla voidaan kehittää sisälogistiikan tuottavuutta, sisälogistiikan prosesseja sekä varasto- ja logistiikkatiloja.

Suomessa meitä on 170 henkilöä ja liikevaihtomme on 66 miljoonaa euroa. Kuulumme maailman suurimman trukkivalmistaja Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin. Toimintaamme ohjaavat Toyota Way -arvot, joita ovat kunnioitus, tiimityöskentely, haaste, kaizen ja genchi genbutsu.