Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Toyotan litium-ioni-akut

Toyotan omat Li-ion-akkuratkaisut

Suunniteltu ja valmistettu Toyotalla

Lithium-Ion -akkuratkaisut Toyotalta

Tarjoamme oman Litium-Ioni-akkuratkaisumme useaan eri trukkimalliin. Akut on valmistettu Toyotalla Toyota Production Sytemin eli leanin mukaan.

Tuomme jälleen korkean teknologiaosaamisensa käytäntöön innovatiivisten modulaarirakenteisten litiumioniakkujen myötä. Akkukennoston rakenne mahdollistaa korkean energiatiheyden ja hyötysuhteen sekä pidemmän käyttöiän. Rakenteen ansiosta asiakkaat saavat aina oikein mitoitetun akun, joka on yhteensopiva heidän toimintovaatimusten kanssa kanssa. Akuille myönnetään peräti seitsemän vuoden takuu.  Oman valmistuksen ja uuden rakenteen ansiosta Li-Ion akkujen hinta laskee merkittävästi lähes perinteisen akkuteknologian tasolle.

Lithium-ion -akkujen hyödyt:

  • Akun elinkaari on kolminkertainen verrattuna perinteiseen akkuteknologiaan
  • 30% energiatehokkaampi
  • Aikaa vievää akunvaihtoa ei enää tarvita vuorotyössä
  • Li-Ion –akku on täysin suljettu rakenne eikä siitä poistu myrkyllisiä höyryjä tai nesteitä 
  • Erillisten ilmastoitujen ns. akunlataus- ja akunvaihtohuoneiden tarve poistuu
  • Rakenteen ansiosta asiakkaat saavat aina oikein mitoitetun akun, joka on yhteensopiva heidän toimintovaatimusten kanssa kanssa
  • Oman valmistuksen ja uuden rakenteen ansiosta Li-Ion akkujen hinta laskee merkittävästi lähes perinteisen akkuteknologian tasolle
  • 7 vuoden takuu

Suomessa Li-Ion –trukkeja on vuosien varrella toimitettu mm. kuljetusterminaaleihin ja logistiikkakeskuksiin sekä erityisesti elintarviketeollisuuteen johtuen akun hygieenisemmasta rakenteesta.

Toyota tuo jälleen korkean teknologiaosaamisensa käytäntöön innovatiivisten modulaarirakenteisten litiumioniakkujen myötä. Akkukennoston rakenne mahdollistaa korkean energiatiheyden ja hyötysuhteen sekä pidemmän käyttöiän. Akun modulaarirakenne varmistaa myös sen että varaosien tarve vähenee ja trukin käytettävyys paranee. Koska akut valmistetaan Toyotalla akkujen hinta on myös alhaisempi, lähes perinteisen akkuteknologian tasolla.  Oma Li-Ion - akkuratkaisumme takaa nopean takaisinmaksuajan oli kyseessä sitten yhden trukin tai useiden satojen trukkien käyttöpaikka. Akuille myönnetään seitsemän vuoden takuu.

Voit myös olla kiinnostunut

BT Optio keräilyyn

Tuotteet ja palvelut

Tutustu koko tarjontaamme muun muassa pumppukärryihin, varastotrukkeihin, vastapainotrukkeihin, automaattitrukkeihin, varastohyllyihin ja moniin muihin palveluihimme ja tuotteisiimme.

Lue lisää >

Toyota Material Handling aloittaa Litium Ioni -akkujen valmistuksen

Toyota Material Handling lanseerasi Li-ion –akkuihin perustuvan varastotrukkimalliston jo vuonna 2013. Nyt Toyota esittelee täysin uuden, itse suunnittelemansa ja valmistamansa litium-ioni-akkuratkaisun, joka varmistaa Li-ion –teknologian lopullisen läpilyönnin trukkimarkkinoilla.

 

Lue lisää >

Meira Nova hankki lisää Li-Ion-trukkeja hyvän ensikokemuksen innoittamana

Meira Nova on tukkukauppa, joka tarjoaa elintarvikkeiden ja juomien hankintapalveluja ravintoloille ja catering-yrityksille. Yritys kiinnostui litium-ioniakuista, kun TMH Finland kävi esittelemässä teknologiaa.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >