Puoliautomaatio parantaa keräilyn suorituskykyä

Tilausten keräily on toistuvaa ja aikaa vievää toimintaa, ja keräilijät hyppäävät jatkuvasti trukkiin ja siitä pois kerätäkseen tavaroita ja siirtääkseen trukkinsa seuraavaan keräilypaikkaan. Miten voit tehostaa tätä prosessia?

Enemmän suorituskykyä etäohjattavilla keräilytrukeilla

Toyotan keräilytrukit, joissa on etäohjaus-toiminto; t-mote, lisäävät tehokkuutta ja edistävät samalla turvallisempaa työympäristöä. Mitä suurempi varaston keräilytiheys on, sitä suurempi ajansäästö on puoliautomaattisilla keräilytrukeilla. 

t-mote

Jopa 20 % parempi tuottavuus

Etäajokonseptimme lyhentää keräilyyn kuluvaa aikaa, mikä puolestaan lisää keräilijöiden tuottavuutta ja sujuvoittaa keräilyn virtausta. Verrattuna manuaaliseen keräilytrukkiin, etäohjattavien trukkien käyttö voi lisätä tuottavuutta jopa 20 %. 

Toyota t-mote remote controlled order picking
t-mote

Pienempi energiankulutus

Trukin hallittu kiihdytys ja nopeus vähentävät avainkomponenttien kulumista, pidentää laitteen käyttöikää ja pienentää huoltokustannuksia. Myös energiankulutus vähenee noin 10 %.

Toyota t-mote: kauko-ohjattua keräilyä
t-mote

Keräilijä keskiössä

Jatkuvan kyytiin nousemisen ja siitä poistumisen minimointi vähentää kuljettajan tapaturmariskiä ja kuormitusta. T-mote-kauko-ohjain toimii sormen painalluksella, joten keräilijän kädet ovat täysin vapaat keräilyä varten.

Toyota t-mote remote controlled order picking
t-mote

Turvallisempi työpaikka

Trukki on varustettu turvaskannereilla, jotka havaitsevat enintään 1 metrin päässä olevat esineet. Esineen havaittuaan trukki pysähtyy automaattisesti tai säätää reittiään törmäyksen estämiseksi. Etäohjaus-tilassa trukki liikkuu 4 km/h nopeudella ja varoitusvalo vilkkuu varoittaakseen sivullisia. Trukeissa on pieni näyttö, joka osoittaa tärkeimmät parametrit ja varoitukset. 

Miten T-mote toimii?

Keräilysykli sisältää paljon on/off-toimintoja. BT Optio -keräilytrukit, joissa on T-mote-etäohjaus-toiminto, antavat kuljettajalle mahdollisuuden liikuttaa trukkia eteenpäin ilman, että hänen tarvitsee ajaa sillä. Kuljettaja voi helposti siirtää trukkia eteenpäin pienellä sormiohjatulla kaukosäätimellä. Ohjainta käytetään etusormessa ja siinä on kaksi painiketta. Sitä voidaan käyttää vasemmassa tai oikeassa kädessä, käsineiden kanssa tai ilman.      

Tämän yksinkertaisen ja tehokkaan kädet vapauttavan ratkaisun avulla kuljettaja voi kävellä trukin takana tai sivulla ja kerätä tavaroita hyllyiltä trukin kyytiin.

Etsitkö keräilytrukkia?

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme tai tutustu logistiikkanurkkaukseemme. 

Keräilytrukit Logistiikkanurkkaus