Toyota Material Handling Finland Oy:n myyntijohtajaksi Janne Kuikka

Toyota Material Handling Finland Oy:n (TMHFI) uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty Janne Kuikka. Nimitys astuu voimaan 1.12.2022. Uudessa roolissaan Janne Kuikalla tulee olemaan kokonaisvastuu TMHFI:n kone- ja palvelumyynnistä.

Janne Kuikalla on laaja-alainen työkokemus myynnin työtehtävistä eri rooleissa. Reilun viisi vuotta kestäneen TMHFI-uransa aikana hän on toiminut kenttämyyjänä ja nyt viimeisimpänä kenttämyynnin myyntipäällikkönä. Ennen TMHFI:lle siirtymistään Kuikka työskenteli tukkukaupan puolella niin myynnin kuin myynnin johtamisen tehtävissä.

”On hienoa saada mahdollisuus siirtyä uusien haasteiden pariin talon sisällä ja mielenkiinnolla odotan uuden alkua. Edistykselliset tuotteemme ja palvelumme yhdistettynä osaavaan henkilökuntaamme tarjoavat meille mahdollisuuden rakentaa yhä tiiviimpää yhteistyötä ja vastuullista sisälogistiikan tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meillä on koossa sitoutunut porukka, joka puhaltaa yhteen hiileen, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, kommentoi Janne Kuikka.

 

Lisätiedot:

Janne Kuikka

myyntijohtaja (1.12.22 alkaen)

janne.kuikka@fi.toyota-industries.eu

 

Jukka Heinonen

toimitusjohtaja

jukka.heinonen@fi.toyota-industries.eu