toyotan koulutus

Toyota Material Handling Finland Oy:n trukinkuljettajakoulutuksen voi hyödyntää ammattipätevyystutkinnossa

Kuorma- ja linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä suorittavan henkilön on mahdollista hyödyntää Toyota Material Handling Finland Oy:n trukinkuljettajakoulutus ja saada siitä Liikenteen turvallisuusviraston (Trafi) jatkokoulutusmerkintä.

Kuorma- ja linja-auton kuljettamista koskeva lainsäädäntö edellyttää ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuljettajalta ammattipätevyyttä. Kuljettajan ammattipätevyys on voimassa viisi vuotta perustason suorittamisesta. Ammattipätevyyden voimassaoloa on mahdollista jatkaa jatkokoulutuksilla seuraavaksi viideksi vuodeksi.

Trukki on monen kuljettajan päivittäin käyttämä työväline ja osa ammattiosaamista. Merkittävä osa trukkionnettomuuksista tapahtuu auton lastaus- tai purkuvaiheessa, joten autonkuljettaja on aina riskiryhmässä joutua osalliseksi onnettomuuteen. Ammattimainen koulutus on paras tapa ehkäistä tätä riskiä.

Johtavana trukkivalmistajana Toyota takaa kattavan ja mielenkiintoisen koulutuksen, josta on hyötyä muutenkin kuin turvallisuuden näkökulmasta. Toyotan koulutuksissa käydään läpi myös monia käytännön vinkkejä, joiden avulla kuljettajien päivittäinen työ helpottuu. Lisäksi Toyotan kouluttajat kertovat viimeisimmät trukkialan trendit, kuulumiset ja tuoteuutuudet.

Tällä hetkellä ammattipätevyyskoulutuksia järjestetään sopimuksen mukaan. Lähitulevaisuudessa on tarkoituksena vakinaistaa tietyt koulutuspäivät, jolloin myös yksityishenkilöiden on mahdollista osallistua ammattipätevyyskoulutukseen.

Nainen ajaa trukkia

Koulutukset

Asianmukaisesti koulutettu henkilökunta lisää työympäristön turvallisuutta ja tuottavuutta.

Lue lisää >

SAS-logo trukissa

Toyota SAS - aktiivinen ajonvakautus

Ainoastaan Toyotan trukeissa on patentoitu, dynaaminen järjestelmä, joka koostuu ohjausyksiköstä, kymmenestä mitta-anturista sekä kolmesta toimilaitteesta. SAS valvoo jatkuvasti trukin toimintoja.

Lue lisää >

EU-OSHA-kuvitus

Turvallinen ja terveellinen työ

Meillä Toyota Material Handlingilla työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallinen ja terveellinen työympäristö on tärkeää.

Lue lisää >

BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >