Toyota Material Handling Europen toimitusjohtaja Matthias Fischer LOGY Conference 2020 -keynote puhujana

Toyota Material Handling Europen toimitusjohtaja Matthias Fischer toimii LOGY Conference 2020 keynote puhujana Finlandia-talossa 6.2.2020.

LOGY Conference on Suomen suurimman logistiikan ja hankinnan asiantuntijaverkoston LOGYn järjestämä tilaisuus. Vuoden 2020 LOGY Conference -tapahtuman teema on Smart Connected World. Tapahtuman aikana logistiikan, hankinnan ja teknologian asiantuntijat ja organisaatiot esittelevät alojen uusimmat ilmiöt sekä innovatiiviset käytännön caset.

Tapahtuman erilliset iltapäiväseminaarit mahdollistavat vierailijoille tapahtumakokonaisuuden, joka kattaa logistiikan, SCM:n, hankinnan sekä teknologian keynote-teemat.

 

Matthias Fischer, President & CEO, Toyota Material Handling Europe

Matthias Fischerillä on yli 30 vuoden kokemus teollisuudessa. Fischer on toiminut useissa johtotehtävissä uransa aikana. Toyota Material Handling Europen toimitusjohtajana Fischer on vienyt läpi muutoksia, jotka perustuvat Toyota-arvoihin: Challenge, kaizen, genchi genbutsu, respect ja teamwork.

Viime vuonna Toyota Material Handling ilmoitti merkittävästä investoinnista dataohjattuun toimintaan. Vuodesta 2018 lähtien kaikki sähkökäyttöiset varastotrukit ovat vakiovarustettuja integroidulla telematiikalla, joka mahdollistaa suorituskyky- ja diagnostiikkatietojen keräämiseen ja välittämiseen Toyotan I_Site-kalustonhallintatyökaluun.

Tänä päivänä yli 100 000 varastotrukkia on liitetty I_Site kalustonhallintajärjestelmään, jotta asiakkaamme voivat optimoida esimerkiksi turvallisuutta, tuottavuutta ja energiankäyttöä. Toyota Material Handling Europe:n päätavoite ja visio on Zero Muda: pyrimme minimoimaan hävikin saumattoman tavara- ja tiedonkulun avulla.

 

Lisää LOGY Conference 2020 tapahtumasta >>

Lehdistökontakti

Toyota Material Handling Finland
Mira Ljunggren
markkinointipäällikkö

mira.ljunggren@fi.toyota-industries.eu

Toyota panostaa tulevaisuuden tekniikkaan - Smart Truck -trukit ja I_Site kalustonhallintajärjestelmä

Smart Truck -perusversion päivitys kalustonhallintajärjestelmään >>

Smart Truck -trukin hyödyt >>

Toyota Smart Truck -trukit ja trukkien liitettävyys >>

 

I_Site Help Desk:

klo 8:00 – 16:00

Puh. 010 5757 557

 

vaihtoehtoisesti tai muina aikoina:

i_site@fi.toyota-industries.eu