Lean Logistics - Toyota keskittyy tehokkuuteen CeMAT 2018-messuilla

”THINK LIKE TOYOTA” on Toyota Material Handlingin johtoajatus tämän vuoden CeMAT 2018 – messuilla. Messuilla on mahdollisuus tutustua maailmallakin tunnustettuun Toyota Production System (TPS) – johtamisfilosofiaan. Kävijät saavat lisätietoa siitä, miten TPS - johtamisfilosofiaa voidaan soveltaa myös logististen toimintojen laadun ja tehokkuuden parantamiseksi.

Lean Logistics

Logistiikka vaikuttaa nykyisillä markkinoilla yhä enemmän yritysten kilpailuetuun erityisesti sähköisen kaupankäynnin alalla. Markkinoiden odotukset reagointinopeuden, joustavuuden ja prosessin luotettavuuden kannalta edellyttävät uusia lähestymis- ja ajattelutapoja logistiikkaprosessien suunnittelussa ja toteutuksessa.  Samanaikaisesti on saatavilla uusia IoT:n ja liitettävyyden, automaation ja robotiikan teknologioita.

Toyota on osoittanut Toyota Production System- johtamisfilosofian toimivuuden prosessien suunnittelussa, toteutuksessa ja jatkuvassa parantamisessa vuosien varrella. CeMAT 2018 – messulla Toyota näyttää, miten se toteuttaa samaa ajattelua ns. Lean Logistics - toiminnoissa. Vierailijat pääsevät tutustumaan Toyota Production Systemin eli Leanin –perusperiaatteisiin ja kuinka Toyota sen yhteydessä soveltaa uusia huipputeknologioita logistiikkaketjun nopeuden, tarkkuuden, joustavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi.  

Paviljongin ytimessä sijaitsevassa Toyota Logiconomi -foorumissa on päivittäin puheenvuoroja ja tiedotustilaisuuksia useista ajankohtaisista aiheista kuten automaatiosta, IoT:sta ja turvallisuudesta. Logiconomi-foorumi huipentuu Toyotan Lean-asiantuntijan Sam Nomuran esitykseen Lean-filosofiasta ja muutoksesta.

CeMAT pidetään 23.–27. huhtikuuta Hannoverissa, Saksassa. Toyota Material Handling Europen osasto sijaitsee Paviljongissa P32.

Lue lisää CeMAT - messuista