Lean-yhdistyksen Lean-seminaari

Huippuesiintyjä Toyotalta Lean Management 2017-seminaarissa 5.10

Suomen Lean-yhdistys järjestää vuosittaisen Lean Management –seminaarin Finlandia-talossa 5.10.2017. Seminaarin kunniavieraana on huippunimi Toyotalta Japanista.

Seminaari huipentuu luentoon “Core of Toyota Management Philosophy”. Vierailevana luennoitsijana on Mr. Tatsuya Senga Toyota Industries Corporationista (TICO) Japanista. Mr. Sengan vastuulla on ollut Toyota RAV4-, Toyota Yaris- ja Lexus NX300-automallien suunnitteluprosessi. Hän on työskennellyt TICO:lla jo 25 vuotta. Luonnollisesti hänellä on laaja ja syvällinen kokemus Toyotan johtamisjärjestelmästä ja Toyota Production System- filosofiasta. Näin kovatasoinen autoteollisuuden ja Lean-maailman osaaja on Suomessa vierailulla harvoin.

Lisäksi tänä vuonna Lean Management 2017-seminaarin  luennoitsijoina on jopa poikkeuksellisen korkeatasoisia kansainvälisiä Lean-asiantuntijoita. Professori Daniel T. Jonesin (Lean Enterprise Academy, UK) luento ”The Lean Strategy” ravistelee käsityksiä siitä, kuinka organisaatioiden tulisi ymmärtää, soveltaa ja käyttää lean-ajattelua. Dr. John Toussaintin (ThedaCare and ThedaCare Center for Healthcare, CEO, USA) luento ”Management on the Mend”  kertoo terveydenhuollon toimijoiden kartasta tulevaisuuteen sekä jatkuvasta parantamisesta, jota potilashoidon laatu ja kustannuksien kontrollointi vaati.

Lisäksi mukana on käytännön Lean-menestystarinoita suomalaisista yrityksistä. Tilaisuudessa palkitaan myös Suomen Lean-teko 2016 -kilpailun kolme parasta ehdokasta.

Tervetuloa!

Lue lisää tapahtumasta