I_Site truck management system

Connectivity: Toyota builds on experience of over 50,000 smart trucks in operation

THINK : LIKE : TOYOTA is the theme for Toyota Material Handling at CeMAT 2018 (booth P32). Toyota will be sharing its approach to lean logistics based on the Toyota Production System, including the latest developments in connectivity, featuring the I_Site truck management system.

Kymmenen vuotta sitten alan pioneerina Toyota lanseerasi I_Site-kalustonhallintajärjestelmän luomalla älykkään ohjelmistoalustan, joka kerää trukeista suorituskykyä koskevia tietoja. Tämä mahdollisti ensimmäistä kertaa tehokkaan trukkikaluston hallinnan ja toiminnanohjaamisen. Kymmenen vuoden aikana I_Site – kalustonhallintajärjestelmään liitettyjen trukkien määrä on kasvanut kansainvälisesti yli 50 000:een, minkä ansiosta se on markkinoiden johtava kalustonhallinnan alusta.

I_Site –järjestelmää käyttävät yritykset ovat raportoineet merkittäviä hyötyjä trukkien etävalvonnan ja toiminnan mittaamisen ansiosta.  Erityisesti työturvallisuus on parantunut trukkionnettomuuksien vähenemisen myötä. Tämän on mahdollistanut trukkien törmäyksien ajantasainen seuranta ja raportointi. Muita erityisesti taloudellisia etuja ovat olleet mm. parantunut trukkien käyttöaste ja akkujen elinkaaren pidentyminen akkudiagnostiikan avulla.

Kehitys ei pysähdy edes kymmenen vuoden jälkeen; I_Site-järjestelmän uusimmat ominaisuudet lanseerataan CeMAT 2018 - messuilla. Yksi mielenkiintoisimmista toiminnoista on trukin käyttöasteen mittaaminen ilman kuormaa ja kuorman kanssa. Tällöin trukkitoiminnan tehokuutta voidaan optimoida minimoimalla hukka-ajot ja maksimoimalla lisäarvoa tuottava liike eli ajoaika kuorma päällä. Tämä istuu erinomaisesti Toyotan Lean Logistics-konseptiin, jossa keskitytään tuottamaan lisäarvoa asiakkaan toimintaan.

Muihin uusiin ominaisuuksiin kuuluu ns. "huoltopyyntö”-toiminto. Sen avulla trukin käyttäjä voi raportoida ongelmatilanteen Toyotan asiakaspalveluun ja liittää mukaan jopa valokuvia. Lisäksi Toyota lanseeraa omille huoltomekaanikoille suunnatun uuden huollon käyttöjärjestelmän, joka yhdistää I_Siten tuottaman tiedon huoltosuunnitteluun. Tällöin mekaanikko voi ennen asiakaskäyntiä tarkistaa I_Siten diagnostiikkatiedon ja tarvittaessa huomioida sen huoltotoimenpiteissä. Tämä mahdollistaa tarkemman ennakkohuollon, joka minimoi yllättävät korjaustarpeet ja seisonta-ajat.

Viimeisimmässä I_Site-ohjelmistossa on myös uusi käyttöliittymä sekä mobiili- että web-versioihin.

CeMAT pidetään 23.–27. huhtikuuta Hannoverissa Saksassa. Toyota Material Handling Europen osasto sijaitsee Paviljongissa P32.

Kysy lisää
 I_Site toimii myös iPadilla

I_Site-kalustonhallintajärjestelmä

Toyota I_Site on monipuolinen kalustonhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan neljää isoa yritystoiminnan aluetta: kulut, tuottavuus, terveys ja turvallisuus sekä ympäristö.

Lue lisää >

BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >

Trukkihuoltomme

Huolto ja varaosat

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää >