Toyotan litium-ioni-akut

TUTUSTU LI-ION-AKKUTEKNOLOGIAAN

Litium-Ion -akkuratkaisut Toyotalta

Tarjoamme oman Litium-Ioni-akkuratkaisumme useaan eri trukkimalliin. Akut on valmistettu Toyotalla Toyota Production Sytemin eli leanin mukaan.

Litiumioniakut yleistyvät

Litiumionien lanseerauksen jälkeen vuonna 2013 Toyota Material Handling on ollut yksi johtavista litiumioniakäyttöisten trukkien tarjoajista. Vuoden 2016 aikana nykyinen li-ion - valikoima laajeni siten, että lavansiirtovaunujen ja keräilytrukkien lisäksi valikoimaamme tulivat myös pinontatrukit, työntömastotrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää li-ionista

Li-Ion -akkujen hyödyt:

 

  • Akun elinkaari on kolminkertainen verrattuna perinteiseen akkuteknologiaan
  • 30% energiatehokkaampi
  • Aikaa vievää akunvaihtoa ei enää tarvita vuorotyössä
  • Li-Ion –akku on täysin suljettu rakenne, eikä siitä poistu myrkyllisiä höyryjä tai nesteitä 
  • Erillisten ilmastoitujen ns. akunlataus- ja akunvaihtohuoneiden tarve poistuu
  • Rakenteen ansiosta asiakkaat saavat aina oikein mitoitetun akun, joka on yhteensopiva heidän toimintovaatimusten kanssa kanssa
  • Oman valmistuksen ja uuden rakenteen ansiosta Li-Ion akkujen hinta laskee merkittävästi lähes perinteisen akkuteknologian tasolle
  • 7 vuoden kapasiteettitakuu
  • 2 vuoden takuu osille ja komponenteille

Suomessa Li-Ion –trukkeja on vuosien varrella toimitettu mm. kuljetusterminaaleihin ja logistiikkakeskuksiin sekä erityisesti elintarviketeollisuuteen johtuen akun hygieenisemmasta rakenteesta.

Lue lisää energiamuodoista

Toyota tuo jälleen korkean teknologiaosaamisensa käytäntöön innovatiivisten modulaarirakenteisten litiumioniakkujen myötä. Akkukennoston rakenne mahdollistaa korkean energiatiheyden ja hyötysuhteen sekä pidemmän käyttöiän. Akun modulaarirakenne varmistaa myös sen että varaosien tarve vähenee ja trukin käytettävyys paranee.

Koska akut valmistetaan Toyotalla akkujen hinta on myös alhaisempi, lähes perinteisen akkuteknologian tasolla.  Oma Li-Ion akkuratkaisumme takaa nopean takaisinmaksuajan oli kyseessä sitten yhden trukin tai useiden satojen trukkien käyttöpaikka.

Akuille myönnetään seitsemän vuoden kapasiteettitakuu, mikäli trukki on huoltosopimuksella. Osille sekä komponenteille myönnetään kahden vuoden takuu.

Kysy meiltä lisää Li-Ion akkuteknologiasta

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää Li-Ion akkuteknologiasta tai haluat tarjouksen myynniltämme!

Vastaamme 24 tunnin sisällä arkipäivisin. Kaikki viestit käsitellään aina luottamuksellisesti. Tutustu tästä yksityisyyden suojaan. 

BT Optio keräilyyn

Tuotteet ja palvelut

Tutustu koko tarjontaamme muun muassa pumppukärryihin, varastotrukkeihin, vastapainotrukkeihin, automaattitrukkeihin, varastohyllyihin ja moniin muihin palveluihimme ja tuotteisiimme.

Lue lisää >