Kylmä- ja pakkasvarastot

Kylmä- ja pakkasvarasto on työskentely-ympäristönä erittäin vaativa. Sen lisäksi, että pakkasen puolella oleva lämpötila heikentää trukkien akkukapasiteettia, sähkölaitteita, voitelua ja kuljettajan kykyä käsitellä trukkia, on huomioitava myös ahtaat tilat. Kylmävarastoissa (lämpötila alimmillaan 0 °C) tai pakkasvarastoissa (lämpötila alle 0 °C) tarvitaan tehokkaita tilaa, resursseja ja aikaa säästäviä ratkaisuja. Tämän lisäksi kaiken on toimittava luotettavasti näissä haastavissa olosuhteissa. Meillä on pitkäaikainen kokemus alhaisissa lämpötiloissa työskentelystä ja tarjoamme kattavan valikoiman trukkeja ja ratkaisuja kylmä- ja pakkasvarastojen hyytäviin olosuhteisiin.

Ratkaisut kylmiin olosuhteisiin

Erityisesti kylmä- ja pakkasvarastoihin tarkoitetut trukit maksimoivat käytettävyyden

·        Jopa -30 °C:n lämpötiloihin

·        Erilliset kylmä- ja pakkasvarasto-ominaisuudet ja lisävarusteet kaikkiin malleihin

·        Tarpeisiisi räätälöity huoltosopimus

Kaikki Toyotan trukit on suunniteltu siten, että niitä voidaan käyttää jopa 0 °C:n lämpötiloissa. Useimpiin trukkeihin on kuitenkin tehtävä muutoksia, kun työskentelylämpötila laskee -30 °C:seen. Erityisominaisuuksiin kuuluvat mm. ruostumaton teräs, kylmävarastoöljy, liukumattomat ajoalustat ja lämmitetyt akut. Toyota tarjoaa myös kattavan valikoiman trukkeja, jotka voidaan muokata kylmä- ja pakkasvarastokäyttöön sopiviksi, kuten: haarukkavaunut, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, kapeakäytävätrukit ja vastapainotrukit. Joidenkin trukkien kohdalla tarvitaan vain pieniä muutoksia, esimerkiksi Toyota BT Levio -lavansiirtovaunujen ja BT Staxio -pinontatrukkien osalta riittää vain alhaiseen lämpötilaan soveltuvan hydrauliikkaöljyn käyttö. Muilta osin nämä laitteet on suunniteltu kylmävarastoissa käytettäviksi ja niissä on täysin sinetöidyt komponentit. Toyotan kaikki kylmä- ja pakkasvarastotrukit on selkeästi merkitty lumihiutalesymbolilla. Näin voidaan pienentää kuluja, kun trukkeja ei vahingossa käytetä väärässä ympäristössä.

Näillä kuudella vihjeellä tehostat kylmävarastosi toimintaa

Kaikki tarvittavat tiedot kylmä- ja pakkasvarastojen logistiikasta

Ota yhteyttä

Sinua saattaa kiinnostaa

autopilot Toyota

Automaattiratkaisut

Trukkiautomaatio on noussut entistä kiinnostavammaksi vaihtoehdoksi tuotannon materiaalivirtojen tehostajana.  Trukkiautomaatiolla ei kuitenkaan ainoastaan tehosteta prosesseja vaan sillä saavutetaan myös muita hyötyjä. 

Lue lisää >

Litiumioniakkuratkaisut Toyotalta

Tarjoamme nyt täysin integroidut litiumioniakut laajaan mallistoomme. Valmistettu Toyotalla Toyota Production systemin eli leanin mukaan.

Lue lisää >

BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >

Trukkihuoltomme

Huolto ja varaosat

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää >