Pysy ajan tasalla riskeistä ja truvallisuudesta I_Site:n avulla

Käytä I_Site-sovelluksen ominaisuuksia laitteidesi käyttöoikeuksien hallintaan, vaurioiden ehkäisyyn ja ennakoivan riskinhallinnan parantamiseen.

Trukin ajonopeudenhallinta

Ajonopeudella on usein suuri merkitys koneiden iskujen vakavuudessa. Ehkäise riskejä ja vahinkoalttiita tilanteita käyttöpaikalla hallitsemalla kuljettajien ajoprofiileja I_Site-järjestelmän avulla.

Iskunvalvonta alentaa kustannuksia

I_Site:n avulla saat kattavan näkemyksen iskujen lukumäärästä, niiden tapahtuma-ajankohdasta, törmäyshetken ajonopeudesta ja iskun syystä. Tietojen avulla voit selvittää ongelman aiheuttajan ja estää vastaavaa tapahtumasta tulevaisuudessa.

Ennakointia ajoonlähtötarkastuksen avulla

Tapaturmien ehkäisemiseksi ja trukkien otimaalisen käyttökunnon varmistamiseksi I_Site-sovellus voi pyytää valtuutettuja trukinkuljettajia suorittamaan ajoonlähtötarkastuksen ennen trukin käynnistystä. 

Etäohjaus – tehokasta valvontaa mistä tahansa

I_Site-mobiilisovelluksen ansiosta voit seurata trukin tietoja mistä tahansa.

Sinulle parhaiten sopiva paketti: I_Site Explorer

Palaa I_Site-sivulle >>

Adara Pakkaus Oy:n trukkeja seurataan Toyotan I_Siten avulla

Adara PakkausOyu:lle koko trukkikantaan asennetun I_Site-järjestelmän tarjoama tieto trukkien ajotuntimääristä oli konehankinnassa tärkeässä roolissa.

”Seuraamme tarkasti I_Siten tietoja iskuista, joita ikävä kyllä sattuu ahtaissa tiloissamme. Anturit ovat riittävän herkkiä, jotta saamme mahdollisimman paljon tietoa. Kolaritiedon perusteella tehostamme trukkikuskien koulutusta, jota annamme sekä itse että Toyotan kanssa”

Lue Adara Pakkaus Oy:n asiakastarina >

Trukkikaluston hallinta parantaa BEWi RAW Oy:n sisälogistiikan tuottavuutta

Trukkikaluston hallintaan BEWi käyttää Toyotan I_Site-kalustonhallintajärjestelmää. Sillä huolehditaan, ettei minkään koneen käyttöaste nouse kohtuuttomaksi. Näin voisi käydä, koska monia trukkeja ajetaan liki kellon ympäri ja koko kaluston keskimääräinen käyttöaste on 60 prosenttia. Korkeimillaan yhden koneen käyttöaste on ollut 92 prosenttia vuodessa.

Lue BEWi RAW Oy:n asiakastarina >

I_Site on luonut Logitri Oy:lle dataohjatun toimintamallin

”Kun I_Site on jatkossa meillä kaikissa koneissa, saamme siitä kattavaa mittaroitua dataa, jota voimme hyödyntää toimintamme mittaroinnissa ja päätöksenteossa. Vielä emme edes ymmärrä, mitä kaikkea voimme sillä tehdä. Kun datan määrä lisääntyy, pystymme hyödyntämään sitä koko ajan paremmin”

Lue Logitri Oy:n asiakastarina

Motonet ja AD Varasoamaailman sisälogistiikkaa ohjaa I_Site

Hyviä tuloksia tuottanut Broman Groupin ja Toyotan yhteistyö tiivistyy jatkuvasti. Tuorein asia on loppuvuodesta 2019 kokeiluun tullut I_Site-kalustonhallintajärjestelmä, jonka piiriin tulee aluksi kymmeneen uutta konetta. Kokeilun tulosten perusteella I_Siten käyttöä laajennetaan muuhun kalustoon.

”Yhteistyömme on hyvin kokonaisvaltaista. Ei pelkkää koneiden myyntiä ja huoltoa, vaan jatkuvaa ratkaisuhakuista yhteistyötä.”

Lue Broman Group Oy:n asiakastarina >