Helppoa kustannusten hallintaa I_Site:n avulla

Smart Truck -trukkien yhdistäminen I_Site-järjestelmään helpottaa kustannusten hallinnointia riippumatta siitä, liittyvätkö ne suoraan trukkeihin vai toimintaasi laajemmin.

Hallitse koneen käyttöä

I_Site-kalustonhallintajärjestelmän sopimusten seuranta -toiminnolla voit vertailla sopimustuntimäärää käyttötunteihin. Näin voit ehkäistä tarpeettomia lisäkustannuksia aiheuttavaa trukkien ylikäyttöä.

Pienennä käyttökustannuksia

I_Site:n avulla voit siirtyä dataohjattuun sisälogistiikkaan. Kun seuraat trukkikaluston käyttöä, voit kätevästi määrittää optimaalisen kalustokoon sekä virtaviivaistaa prosesseja ja huoltotarpeita.

Koska I_Site-sovelluksessa on mukana laaja valikoima turvallisuusominaisuuksia, käytössäsi on keinot tapaturmien ja vahinkojen aiheuttamien kustannusten minimointiin. Lisäksi ennaltaehkäisemällä vahinkoja onnistut pitämään myös vakuutusmaksut alhaisina.

Vähemmän korjaustoimia

Valvomalla trukkien käyttöä voit suunnitella trukin vikaantumista ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Jos trukissa ilmenee huoltotarvetta, siitä on kätevä ilmoittaa I_Site-sovelluksen kautta.

Sinulle parhaiten sopiva paketti: I_Site My Fleet

Palaa I_Site-sivulle >>

Adara Pakkaus Oy:n trukkeja seurataan Toyotan I_Siten avulla

Adara PakkausOyu:lle koko trukkikantaan asennetun I_Site-järjestelmän tarjoama tieto trukkien ajotuntimääristä oli konehankinnassa tärkeässä roolissa.

”Seuraamme tarkasti I_Siten tietoja iskuista, joita ikävä kyllä sattuu ahtaissa tiloissamme. Anturit ovat riittävän herkkiä, jotta saamme mahdollisimman paljon tietoa. Kolaritiedon perusteella tehostamme trukkikuskien koulutusta, jota annamme sekä itse että Toyotan kanssa”

Lue Adara Pakkaus Oy:n asiakastarina >

Trukkikaluston hallinta parantaa BEWi RAW Oy:n sisälogistiikan tuottavuutta

Trukkikaluston hallintaan BEWi käyttää Toyotan I_Site-kalustonhallintajärjestelmää. Sillä huolehditaan, ettei minkään koneen käyttöaste nouse kohtuuttomaksi. Näin voisi käydä, koska monia trukkeja ajetaan liki kellon ympäri ja koko kaluston keskimääräinen käyttöaste on 60 prosenttia. Korkeimillaan yhden koneen käyttöaste on ollut 92 prosenttia vuodessa.

Lue BEWi RAW Oy:n asiakastarina >

I_Site on luonut Logitri Oy:lle dataohjatun toimintamallin

”Kun I_Site on jatkossa meillä kaikissa koneissa, saamme siitä kattavaa mittaroitua dataa, jota voimme hyödyntää toimintamme mittaroinnissa ja päätöksenteossa. Vielä emme edes ymmärrä, mitä kaikkea voimme sillä tehdä. Kun datan määrä lisääntyy, pystymme hyödyntämään sitä koko ajan paremmin”

Lue Logitri Oy:n asiakastarina

Motonet ja AD Varasoamaailman sisälogistiikkaa ohjaa I_Site

Hyviä tuloksia tuottanut Broman Groupin ja Toyotan yhteistyö tiivistyy jatkuvasti. Tuorein asia on loppuvuodesta 2019 kokeiluun tullut I_Site-kalustonhallintajärjestelmä, jonka piiriin tulee aluksi kymmeneen uutta konetta. Kokeilun tulosten perusteella I_Siten käyttöä laajennetaan muuhun kalustoon.

”Yhteistyömme on hyvin kokonaisvaltaista. Ei pelkkää koneiden myyntiä ja huoltoa, vaan jatkuvaa ratkaisuhakuista yhteistyötä.”

Lue Broman Group Oy:n asiakastarina >