Automatisoitu kevyiden kuormien käsittely

Toyota tarjoaa automaattiset kuljetusvaunut kevyiden tuotteiden vetämiseen:

Automaattinen kuljetusvaunu TAE050 HD+ teleskooppivarsi

  • kapasiteetti jopa 750 kg
  • automaattivaunu eurolavojen kuljetukseen

Automaattinen kuljetusvaunu TAE050 HD+ pienoishylly

  • kuormauskapasiteetti jopa 140 kg
  • automaattivaunu pienemmille kuormille

Automaattinen kuljetusvaunu TAE050 HD+ kompakti vetoversio

  • kapasiteetti jopa 175 kg riippuen nopeudesta ja lattiasta
  • automaattivaunu eurolavojen kuljettamiseen

Automaattiset kuljetusvaunut toiminnassa

Helppo käyttöönotto

TAE050 HD+ seuraa lattialla olevaa magneettinauhaa ja vastaanottaa komentoja nauhan vieressä olevista lattiamerkinnöistä matkan varrella. Kun materiaalivirta ja lastaus- ja purkuasemat on määritelty sekä teippi ja merkinnät asetettu lattiaan, voidaan automaattivaunu ottaa käyttöön. Komennot voivat toiminnasta ja tarpeista riippuen olla erittäin yksinkertaisia, kuten ”hidasta nopeutta” tai ”pysähdy”, taikka monimutkaisempia tehtäviä. Laskentataulukkoa käyttämällä voidaan ohjelmoida komennot, kuten paikallaan kääntyminen, ajaminen ennalta määritetyllä nopeudella ja äänimerkkien antaminen. Näin automaatiojärjestelmä on erittäin yksinkertainen ja joustava ja mahdollistaa tasaiset tuottavuustasot

Korkea tarkkuus

Kone tarkistaa merkintöjen sijaintia jatkuvasti mittaamalla niiden välillä olevan etäisyyden. Jos 10 %:n toleranssi ylittyy, kone pysähtyy. Tämä on kustannustehokas tapa hyvän tarkkuuden ylläpitämisen ilman RFID-tunnisteita.

Onnettomuuksien ehkäisy

Seitsemällä valvontakentällä varustettu turvalaserskanneri pysäyttää liikkeen ja antaa varoitusäänen havaitessaan esteen tai henkilön laitteen edessä. Kehittynyt 16-kenttäinen esteskanneri on saatavilla valinnaisena laitteena toimintatapoja yhdistäviin tai runsasliikenteisiin tilanteisiin. Kestävä kumitettu metallipuskuri työntää pois pienet esteet, jotka voisivat vaurioittaa pyöriä, jolloin laitteen ei tarvitse pysähtyä. TAE050 HD+:n äänimerkkiä voidaan muokata turvallisuuden ja huomion lisäämiseksi.

Yksinkertainen ohjelmointi

Kehittynyt ajokomentojen ohjelmointi (PCC) voidaan tehdä ilman erityistä ohjelmaa tai laitteistoa. Jokaisessa vihreässä merkinnässä on numero ja laskentataulukko-ohjelma. Kunkin merkinnän kohdalla voidaan suorittaa useita komentoja Excel-taulukkoon laatimiesi asetusten mukaisesti. Laite voi käsitellä jopa 100 ajotehtävää.

Alhaisemmat terveys- ja työkustannukset

TAE050 HD+ voi korvata käyttäjien toistuvat työvaiheet, jolloin työntekijät voivat suorittaa monimutkaisempia tehtäviä ja henkilökunnan tehokkuus paranee. Tämä yksinkertainen automaatiojärjestelmä ehkäisee työperäisiä tapaturmia ja terveysongelmia korkean turvallisuustasonsa ansiosta.

Lisätietoja vaiheittaisesta automaatiosta >>

Kiinnostuitko?

Jos haluat lisätietoja ja keskustella trukkiautomaation mahdollisuuksista, ota yhteyttä asiantuntijoihimme alla olevan lomakkeen kautta. 

Olet askeleen lähempänä trukkiautomaatiota

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn ja käytön tietosuojaselosteemme mukaisesti.