Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

all power, all electric, all Toyota
all power, all electric, all Toyota
Uusi Toyota Traigo80
all power, all electric, all Toyota

UUSI TOYOTA TRAIGO80

Olemme kehittäneet edistyksellisen raskaansarjan trukkien valikoiman ja todellisen vaihtoehdon polttomoottorikäyttöisille vastapainotrukeille.

Uusi raskaansarjan sähkökäyttöinen tehopakkaus!

Markkinoiden tehokkaimmat ajomoottorit tarjoavat vakautta ja korkean ajonopeuden, mikä tekee trukista sopivan vaativille sovelluksille, joihin yleensä tarvitaan polttomoottorikäyttöisiä trukkeja. Nostoteholtaan tämä raskaansarjan trukki pärjää varmasti mille tahansa polttomoottoritrukille.

Trukki voi toimia myös ahtaissa tiloissa, esimerkiksi tuotanto- tai varastoalueilla, kiitos erittäin pienen kääntösäteen. Ergonominen kojelauta antaa kuljettajalle mahdollisuuden työskennellä joustavasti, ilman ​​tärinöitä ja melua kelluvan kuljettajan ohjaamon ansiosta.

 

OMINAISUUDET

Nostokapasiteetti: 6,0, 7,0, 8,0 t, 600 mm painopiste-etäisyydellä - 8,0 t, 900 mm painopiste-etäisyydellä

Max. nostokorkeus: 7 m

Max. ajonopeus: 20 km/h

Max. akkukapasiteetti: 1 240 Ah

OTA YHTEYTTÄ

Uusi Toyota Traigo80

Tämä raskaansarjan 80 Voltin vastapainotrukki poikkeaa muista saman tyyppisistä trukeista suorituskyvyllään, ohjattavuudellaan ja tehokkuudellaan. Todellinen joka paikan trukki, rakennettu työskentelemään hiljaisuudessa:

all power, all electric, all Toyota.

Kysy lisää myynnistämme

Helppo akunvaihto

Helppoa akunvaihtoa varten trukki on suunniteltu avoimen alustan ympärille, jotta akku voidaan helposti sijoittaa ja poistaa

Erinomaista mukavuutta Toyota Traigo80

Kuljettajan ergonomia

Ergonominen kojelauta antaa kuljettajalle mahdollisuuden työskennellä joustavasti, ilman ​​tärinöitä ja melua kelluvan kuljettajan ohjaamon ansiosta. 

Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön

Tämän vankan trukin kaikki osat on täysin suojattu, joten työskentely ulkona märissä tai pölyisissä olosuhteissa on turvattu.

Sujuvaa kunnossapitoa

Pääkomponentit ovat helposti saavutettavissa vastapainotrukin luukun kautta, sujuvan kunnossapidon varmistamiseksi.