SpotMe - varoitusjärjestelmä turvallisemman työympäristön puolesta

Varastot ja tuotantolaitokset ovat usein ahtaita ja hektisiä ympäristöjä, joissa on paljon liikennettä, mutta ei välttämättä selkeitä liikennesääntöjä. On sanomattakin selvää, että trukinkuljettajilta ja jalankulkijoilta vaaditaan erityistä huomiota ja huolellisuutta, jotta pystytään ylläpitämään korkeaa työturvallisuustasoa vilkasliikenteisillä käytävillä ja ajoreiteillä.

Turvallinen varasto

Innovatiivinen Toyota SpotMe-järjestelmä on kehitetty edistämään turvallisuutta varastoissa ja tuotantolaitoksissa. Sisäänrakennetuilla suuntaherkillä infrapuna-antureillaan SpotMe havaitsee trukit ja muut ajoneuvot sekä jalankulkijat esimerkiksi varaston käytävien risteyskohdissa ja antaa varoituksen risteävästä liikenteestä. Varoitusyksikkö alkaa vilkkua kun potentiaalinen törmäysvaara havaitaan, jolloin kulkuneuvot ja jalankulkijat ymmärtävät hidastaa ja pysähtyä risteyksiin.

Miten SpotMe toimii?

Varoitusyksikkö voidaan asentaa selkeästi näkyviin esimerkiksi vilkkaaseen risteyskohtaan varastossa, jossa se näkyy risteyskohtaa lähestyville ajoneuvoille ja jalankulkijoille. Anturit asennetaan risteäville käytäville tietylle etäisyydelle risteyskohdasta. Kun anturi havaitsee risteyskohtaa lähestyvän ajoneuvon tai jalankulkijan niin varoitusyksikön kaksi LED-valoa alkavat vilkkua. Tällöin risteävistä suunnista tulevat ajoneuvot tai jalankulkijat osaavat hiljentää ja pysähtyä risteykseen.

SpotMe moduuli

Mikä tekee SpotMe:stä ainutlaatuisen ja tehokkaan?

  • Varastojen työturvallisuus paranee
  • Tavarat ja trukkikalusto pysyvät kunnossa ja energiankulutus vähenee
  • Järjestelmä on modulaarinen ja sopii kaikkiin kohteisiin
  • Järjestelmä on helppo asentaa, ja tarvitsee vain vähän huoltoa
  • Saatavilla Ulko- ja sisäkäyttöön

Sinua saattaa kiinnostaa

BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >

SAS-logo trukissa

Toyota SAS - aktiivinen ajonvakautus

Ainoastaan Toyotan trukeissa on patentoitu, dynaaminen järjestelmä, joka koostuu ohjausyksiköstä, kymmenestä mitta-anturista sekä kolmesta toimilaitteesta. SAS valvoo jatkuvasti trukin toimintoja.

Lue lisää >

Vähittäiskauppa ja varasto

Helpota tavaransiirtojasi ja vähennä siirtoihin käytettyä aikaa tavaran vastaanottamisesta sen kuormaamiseen.

Lue lisää >

 I_Site toimii myös iPadilla

I_Site-kalustonhallintajärjestelmä

Toyota I_Site on monipuolinen kalustonhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan neljää isoa yritystoiminnan aluetta: kulut, tuottavuus, terveys ja turvallisuus sekä ympäristö.

Lue lisää >