Optimoi edestakainen liike potkulaudan avulla

Varastoissa jotkut etäisyydet saattavat olla liian pitkiä kävelyä varten, mutta liian lyhyitä trukin käyttöön. Näitä etäisyyksiä varten potkulauta on oikea valinta: Muutamalla potkaisulla liikut paikasta A paikkaan B. Potkulauta on oiva väline kaikilla teollisuuden aloilla: autoteollisuudesta valmistukseen, lentoasemiin ja verkkokauppatoimintaan. Potkulaudalla voit myös siirrellä työkaluja tai pienempiä lasteja vaivattomasti paikasta toiseen.

Liiku vaivattomasti, vaikka kuljetat raskaita työkaluja

Potkulautaa työvälineenä käytettiin sairaaloissa jo 1970-luvulla, ja se on nyt saatavilla nykyaikaisena ja päivitettynä versiona. Vuosikymmenien jälkeen potkulaudan valmistus, laatu, yksityiskohdat ja toiminnot ovat hiottu entistä paremmiksi. Tiedämme, miltä työpaikat näyttävät ja miten potkulaudasta voi olla erityistä hyötyä . 86-potkulautamalli on nimetty sen lanseeraamisvuoden mukaan, mutta tuotteen laatu, yksityiskohdat ja toiminnallisuus ovat päivitetty moderneja työtehtäviä varten. Potkulauta rullaa erittäin sujuvasti ja on helposti ohjattava myös raskaita työkaluja kuljettaessa. Tehokas jalkajarru pitää molemmat kädet vapaana ohjausta varten poistaen käsinjarrutuksen tarpeen.

Valmistettu Ruotsissa

Skootteri on valmistettu Ruotsissa teräksestä ja puusta. Potkulauta voidaan kierrättää, mikä tekee tästä kestävän valinnan. Tuptteen mukana tulee elinikäinen takuu valmistusvirheille. Asiakkaillemme on ollut potkulautoja päivittäisessä käytössä vuosikymmeniä. Ainoa haittapuoli? Niiden suosio henkilöstön keskuudessa. Ratkaisu: investoi muutamaan ylimääräiseen potkulautaan ja varmista jatkuva toiminta.

Valikoima potkulautojamme