Illustration of people holding a giant key

Toyota Material Handling ja EU-OSHA yhteistyössä turvallisten työympäristöjen puolesta

Toyota Material Handling Europen tärkein prioriteetti on turvallisuus ja siksi yrityksemme on tukenut EU-OSHA:n kampanjoita jo yli kuuden vuoden ajan.

Turvallisemmat työympäristöt

Vuoden 2016–2017 kampanjalla ’Terveellinen työ – elämän eri vaiheissa’ Toyota Material Handling ja EU-OSHA pyrkivät edistämään työympäristöä, joka on sekä terveellinen että tuottava kaikenikäisille työntekijöille.

Ikääntyvien työntekijöiden sitouttaminen ja kannustaminen työuran loppuun saakka tuo monia etuja sekä yksilölle ja yritykselle. Ensinnäkin työntekijät ovat terveempiä ja motivoituneempia samalla, kun henkilöstön vaihtuvuus ja poissaolot pienenevät merkittävästi, mikä johtaa parempaan tuottavuuteen. Toiseksi ikääntyvän henkilöstön arvokkaat taidot ja työkokemukset pystytään jakamaan organisaation kesken.

Lue lisää kestävästä kehityksestä >

Logo terveellinen työ

Lisätietoja ja hyviä vinkkejä

Wiki sivut ovat EU-OSHA:n kehittämät tietosivut, jossa OSH-ammattilaiset voivat jakaa omaa ammattitietoutta turvallisuudesta ja terveydestä, yleistä tietoa sekä hyviä käytäntöjä. OSHwiki toimii virallisena kanavana tiedon jakelussa, joka on helppo päivittää, editoida tai kääntää omalle kielelle ja ulottuu OSH-yhteisön ulkopuolelle.

Terveellinen työ - hyvän käytännön palkinnot

Vuosien 2016–2017 Terveellinen työ – Elämän eri vaiheissa -kampanjassa hyvän käytännön palkintojen tavoitteena on tarkoitus tuoda esiin organisaatioiden parhaita esimerkkejä ikääntyvän työvoiman työterveyden ja ‑turvallisuuden aktiivisesta hallinnasta.

BT Optio keräilyyn

Tuotteet ja palvelut

Tutustu koko tarjontaamme muun muassa pumppukärryihin, varastotrukkeihin, vastapainotrukkeihin, automaattitrukkeihin, varastohyllyihin ja moniin muihin palveluihimme ja tuotteisiimme.

Lue lisää >

Trukkien katselua

Kestävä kehitys

Yhdessä voimme tehdä paljon maksimoidaksemme turvallisuuden, minimoimalla ympäristövaikutukset ja optimoimalla prosessejamme.

Lue lisää >

Tekstiä taululla

Toyota Way

Toyotan tapa tehdä asioita perustuu Toyotan periaatteisiin. Sen viisi perusarvoa määrittelee koko yrityskulttuurimme.

Lue lisää>

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >