Vähittäiskauppa ja varasto

Trukkejamme ja ratkaisujamme käytetään käytännössä kaikilla toimialoilla ja kaikissa ympäristöissä. Vähittäiskauppa ja varastoala ovat sektoreita, joilla nopeus ja laatu ovat oleellisia tekijöitä. Tavoitteenamme on tukea asiakkaitamme sisäisten siirtojen minimoimisessa ja optimoida aika tuotteen vastaanotosta aina lopulliseen toimitukseen.

Saatavana olevat ratkaisut

BT Reflex ajossa

Työntömastotrukit jopa 13m asti

 • Pitkän perinteen omaavat työntömastotrukit  
 • Markkinoiden paras näkyvyys ja ergonomia  
 • Nostokorkeus jopa 13 m

BT Reflex -valikoiman työntömastotrukit tarjoavat markkinoiden parasta suorituskykyä jopa 13 metrin nostokorkeuteen asti. Innovatiivinen masto ja läpinäkyvä katto tarjoavat erinomaisen näkyvyyden ja tuottavuuden. Jäännöskapasiteetit eli nostovoima ovat myös markkinoiden parhaat

Katso koko valikoima >

 BT Optio

Luokkansa parhaat keräilytrukit

 • Haarukan pituus 3,5 metriin saakka  
 • Matalan, välitason ja korkean tason keräilytrukit  
 • Osa malleista saatavana kauko-ohjauksella

BT Optio -keräilytrukki on suunniteltu tehokkaaseen keräilyyn korkeudesta riippumatta: lattiatasolta aina 12 metriin saakka. Keräilytrukkiin nouseminen ja sieltä poistuminen on  suunniteltu helpoksi kuljettajalle. Ohjaaminen on helppoa myös ahtaissa tiloissa.  Matalan tason keräilytrukit on saatavana myös kauko-ohjauksella keräilyyn kuluvan ajan lyhentämiseksi

Katso lisätietoja keräilytrukeista >

I_Site käytössä

I_Site-kalustonhallintajärjestelmä toiminnan seurantaan ja kehittämiseen

 • Maksimoi konekannan käyttöaste  
 • Kehitä työturvallisuutta  
 • Seuraa ja johda kokonaiskustannuksia

Yritysten haasteena on toiminnan suorituskyvyn mittaaminen. Miltä kuulostaa, jos saisit ajantasaista tietoa huolto- ja korjauskustannuksista, törmäyksistä, käyttöasteista, työkuorman jakautumisesta, päivittäisistä käyttöönottotarkastuksista jne. ? Samalla kuljettajien ajoluparekisteri pysyy automaattisesti ajantasalla ja koneiden kuljettajakohtainen käyttöönotto voidaan määritellä henkilökortilla toimivaksi. I_Site mahdollistaa nämä ja paljon muuta!

Näin I_Site toimii >

Toyota mekaanikko huoltamassa trukkia

Kattava huoltopaketti maksimoi käytettävyyden

 • Nimetty omamekaanikko  
 • Kaikkien merkkien ja mallien huolto  
 • TPS-periaatteiden mukainen huoltokonsepti

Asiakastyytyväisyyden todellinen mittari on jälkimarkkinapalveluiden toimivuus. Minimoi trukkien seisonta-aika, riskit ja kustannukset ja maksimoi turvallisuus; täten voit keskittyä olennaiseen eli liiketoimintaan.  Suomessa 140 hengen organisaatiosta yli 100 työskentelee huolto-, korjaus-, ja varaosapalveluissa Toyotan prosessien mukaisesti.

Lue lisää Toyotan huoltopalveluista >

BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >

 I_Site toimii myös iPadilla

I_Site-kalustonhallintajärjestelmä

Toyota I_Site on monipuolinen kalustonhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan neljää isoa yritystoiminnan aluetta: kulut, tuottavuus, terveys ja turvallisuus sekä ympäristö.

Lue lisää >

Trukkihuoltomme

Huolto ja varaosat

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää >