Miten valitsen oikean haarukkavaunun?

Kaikkien aikojen paras haarukkavaunu!

Toyotan valmistamat BT haarukkavaunut ovat kustannustehokkaita, innovatiivisia ja erittäin luotettavia. BT haarukkavaunut sopivat monipuolisesti kaikenlaisiin käyttöympäristöihin. Saatavilla on muun muassa hiljaisia malleja ja eriasteisesti korrosiota vastaan suojattuja malleja. Haarukkavaunumallistomme on markkinoiden laajin.

 

Mallistomme haarukkavaunut on tehty kestämään yli 100 000 nostoa elinaikanaan, jonka on mahdollistanut 60 vuoden jatkuva kehitystyö.Yleisimpien malliemme elinikäinen takuu ja käyttökustannukset auttavat kaikkia ymmärtämään miksi pitkälti yli 3 miljoonaa haarukkavaunuamme on myyty maailmanlaajuisesti.

Haarukkavaunumallistomme

Haarukkavaunumallimme ovat suunniteltu pitkäikäiseen ja luotettavaan käyttöön. Tarkoin kontrolloiduissa ja jatkuvissa koekäytöissämme olemme mitanneet haarukkavaunujemme kestävyyden. Koekäyttötestiemme tulosten perusteella voimme sanoa että vaunumme kestävät, jopa viisi kertaa pidempään kuin useimmat muut haarukkavaunut. Tämä on vuosikymmenten tuotekehityksen tulosta. Lue lisää mallistostamme - meiltä löytyy malli lähes joka tarpeeseen.

Ylivoimaista liikkeellelähtöapua

BT:n uniikki Pro Lifter -haarukkavaunu vähentää jopa 67 % tarvittavaa liikkeellelähtövoimaa. Toiminto helpottaa erityisesti raskaiden kuormien käsittelyä. Ohjausaisan yhteydessä oleva mekanismi välittää vääntövoiman suoraan ohjauspyörälle.

Tutustu BT Pro Lifteriin

Punnitse liikkeessä

Saatavilla on kuormanilmaisimella varustettu haarukkavaunu, jolla paino voidaan määrittää +/- 20 kg:n tarkkuudella. Tarkempaan punnitsemiseen löytyy varsinaisella vaa'alla varustettu malli. Vaa'alla varustettu malli määrittää painon +/- 0,1 kg tarkkuudella.

Tutustu valikoimaan

Saksivaunut

800 mm nostolla BT saksivaunut tuovat monipuolisuutta ja ergonomiaa haarukkavaunukäyttöön. Saksivaunulla voit nostaa kuorman sopivalle käyttökorkeudelle esimerkiksi keräilyssä tai työtasokäytössä. Saatavilla mm. sähkökäyttöinen versio.

Tutustu saksivaunuihimme

Vaativiin käyttöympäristöihin

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu BT haarukkavaunu on täydellinen työkalu kosteisiin ja märkiin ympäristöihin, joissa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa. Galvanoitu malli sopii vähemmän vaativiin käyttökohteisiin. Malleja saatavilla siirtoihin ja nostoihin.

Tutustu valikoimaan

Moottoroitu haarukkavaunu

Vaivattomampaa haarukkavaunukäyttöä tarjoaa ajomoottorilla varustettu malli. Jopa 1000 kg:n kuormat saadaan liikkeelle vain napin painalluksella.

Osta BT:n moottoroitu haarukkavaunu

SHHHH!!! Hiljaisuutta haarukkavaunukäyttöön

Alle 60 dB:n käyttöääni tuo hiljaisuutta sinne missä sitä vaaditaan kuten esimerkiksi myymälöiden laattalattioille ja myöhäisjakelijoille asuinalueilla. BT:n hiljainen haarukkavaunumalli ansaitsi "Quiet Mark" tunnuksen vuonna 2012.

Osta hiljainen haarukkavaunu

Madallettu haarukkakorkeus

Madalletuilla haarukoilla varustetulla haarukkavaunulla voidaan käsitellä matala-aukkoisia kuormalavoja. Saatavilla on myös 1-haarukkainen malli.

Osta matala haarukkavaunu

Vain pari pumppausta!

BT:n haarukkavaunut ovat saatavilla pikanostollisina, mikä tarkoittaa että kahdella pumppausliikkeellä haarukat nousevat kuormalavaan kiinni. Liikkeellelähtöavusteinen Pro Lifter on myös saatavilla pikanostolla

Osta pikanostollinen haarukkavaunu

BT lifter -pumppukärryn edut

12 syytä ostaa BT Lifter -haarukkavaunu

Yli 60 vuoden kokemuksellamme olemme tuoneet markkinoille haarukkavaunun joka tarpeeseen, mikä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Tutustu hyötyihin

Haarukkavaunumallistomme

Pitkäikäistä laatua

Toyotan valmistamat BT:n haarukkavaunut edustavat kustannustehokkuutta ja luotettavuutta materiaalinkäsittelyssä.

Tutki tarkemmin mallistoamme

BT lavansiirtovaunut

Lavansiirtovaunut

BT Levio lavansiirtovaunumalleja on saatavilla perässä käveltävinä tai ajotasolla varustettuna useilla eri nostokapasiteeteilla.

Katso kaikki tuotteet

Haluaisitko lisätietoja?

Saat meihin helposti yhteyden sähköpostilla tai soittamalla. arkipäivisin kello 08:00 - 16:00 välisenä aikana.

Ota yhteyttä