Miten valitsen oikean haarukkavaunun?

Kaikkien aikojen paras haarukkavaunu!

Toyotan valmistamat BT haarukkavaunut ovat kustannustehokkaita, innovatiivisia ja erittäin luotettavia. BT haarukkavaunut sopivat monipuolisesti kaikenlaisiin käyttöympäristöihin. Saatavilla on muun muassa hiljaisia malleja ja eriasteisesti korrosiota vastaan suojattuja malleja. Haarukkavaunumallistomme on markkinoiden laajin.

 

Mallistomme haarukkavaunut on tehty kestämään yli 100 000 nostoa elinaikanaan, jonka on mahdollistanut 60 vuoden jatkuva kehitystyö.

Haarukkavaunumallistomme

Haarukkavaunumallimme ovat suunniteltu pitkäikäiseen ja luotettavaan käyttöön. Tarkoin kontrolloiduissa ja jatkuvissa koekäytöissämme olemme mitanneet haarukkavaunujemme kestävyyden. Koekäyttötestiemme tulosten perusteella voimme sanoa että vaunumme kestävät jopa viisi kertaa pidempään kuin useimmat muut haarukkavaunut. Tämä on vuosikymmenten tuotekehityksen tulosta. Lue lisää mallistostamme - meiltä löytyy malli lähes joka tarpeeseen.

Ylivoimasta liikkeellelähtöapua!

BT:n uniikki Pro Lifter -haarukkavaunu vähentää jopa 67% tarvittavaa liikkeellelähtövoimaa. Toiminto helpottaa erittäin paljon erityisesti raskaiden kuormien käsittelyä. Ohjausaisan yhteydessä oleva mekanismi välittää vääntövoiman suoraan ohjauspyörälle.

Osta BT Pro Lifter

Punnitse liikkeessä

Saatavilla on myös kuormanilmaisimella varustettu haarukkavaunu, jolla paino voidaan määrittää +/- 20 kg:n tarkkuudella. Tarkempaan punnitsemiseen löytyy varsinaisella vaa'alla varustettu malli.

Osta haarukkavaunu kuormanilmaisimella tai vaa'alla

Saksivaunut

800 mm nostolla BT saksivaunut tuovat monipuolisuutta haarukkavaunukäyttöön. Saksivaunulla voit nostaa kuorman sopivalle käyttökorkeudelle esimerkiksi keräilyssä tai työtasokäytössä. Mallistossa on käsikäyttöinen ja sähkökäyttöinen vaunu sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu erikoismalli.

Osta saksivaunu

Vaativiin käyttöympäristöihin

Kestävästä ja korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettu BT haarukkavaunu on täydellinen työkalu korrosoiviin ympäristöihin, joissa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa. Galvanoitu malli sopii vähemmän vaativiin käyttökohteisiin.

Osta ruostumaton tai galvanoitu haarukkavaunu

Moottoroitu haarukkavaunu

Vaivattomampaa haarukkavaunukäyttöä tarjoaa ajomoottorilla varustettu malli. Jopa 1000 kg:n kuormat saadaan liikkeelle vain napin painalluksella.

Osta BT:n moottoroitu haarukkavaunu

SHHHH!!! Hiljaisuutta haarukkavaunukäyttöön

Alle 60 dB:n käyttöääni tuo hiljaisuutta sinne missä sitä vaaditaan kuten esimerkiksi myymälöiden laattalattioille ja myöhäisjakelijoille asuinalueilla. BT:n hiljainen haarukkavaunumalli ansaitsi "Quiet Mark" tunnuksen vuonna 2012.

Osta hiljainen haarukkavaunu

Madallettu haarukkakorkeus

Madalletuilla haarukoilla varustetulla haarukkavaunulla voidaan käsitellä matala-aukkoisia kuormalavoja. Saatavilla on myös 1-haarukkainen malli.

Osta matala haarukkavaunu

Vain pari pumppausta!

BT:n haarukkavaunut ovat saatavilla pikanostollisina, mikä tarkoittaa että kahdella pumppausliikkeellä haarukat nousevat kuormalavaan kiinni. Liikkeellelähtöavusteinen Pro Lifter on myös saatavilla pikanostolla

Osta pikanostollinen haarukkavaunu

BT pumppukärryn edut

12 syytä ostaa BT haarukkavaunu

Yli 60 vuoden kokemuksellamme olemme tuoneet markkinoille haarukkavaunun joka tarpeeseen, mikä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Löydä hyötysi

Haarukkavaunumallistomme

Pitkäikäistä laatua

Toyotan valmistamat BT:n haarukkavaunut edustavat kustannustehokkuutta ja luotettavuutta materiaalinkäsittelyssä.

Tutki tarkemmin mallistoamme

BT lavansiirtovaunut

Lavansiirtovaunut

BT Levio lavansiirtovaunumalleja on saatavilla perässä käveltävinä tai ajotasolla varustettuna useilla eri nostokapasiteeteilla.

Katso kaikki tuotteet

Tarvitsetko apua?

Saat meihin helposti yhteyden sähköpostilla tai soittamalla arkipäivisin kello 08:00 - 16:00 välisenä aikana.

Ota yhteyttä