Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

BT Reflex E -sarja, jonka ainutlaatuinen kallistuva ohjaamo takaa kuljettajan mukavuuden.

Työntömastotrukit ainutlaatuisella kallistuvalla ohjaamolla

BT Reflex E -sarja, jonka ainutlaatuinen kallistuva ohjaamo takaa kuljettajan mukavuuden.

Työntömastotrukit

BT Reflex työntömastotrukit tarjoavat käyttäjilleen suorituskykyisen ja ergonomisen työkoneen. Malliston trukeilla saavutetaan jopa 13 m nostokorkeudet. Kaikkia malleja voidaan käyttää viileävarastoissa ilman erikoisvarustelua, ja tietyistä malleista on saatavilla pakkasversio, lämmitetyllä ohjaamolla tai ilman
BT Reflex RRE160B

Tehokkaat työntömastotrukit

 • Helppo käyttää
 • Erinomainen näkyvyys ja ohjattavuus
 • Nostokorkeus 8,5m asti

Uudessa BT Reflex B-sarjassa on joustavasti yhdistetty työntömastotrukin perusominaisuudet ja kustannustehokkuus. B-sarjan trukit tarjoavat käyttäjilleen hyvän näkyvyyden, monipuoliset ergonomian säätömahdollisuudet ja lattian korkeuden säädön tukevan ajoasennon varmistamikseksi. B-sarja soveltuu erinomaisesti matalamman käyttöasteen kohteisiin.

Lataa tekniset tiedot BT Reflex B-sarja >>

BT Reflex RRE160

Korkean käyttöasteen työntömastotrukit

 • Markkinoiden parhaat nostokorkeus/jäännöskapasiteettiyhdistelmät
 • Saatavilla litiumioniakulla
 • Nostokorkeus 13m asti
 • Smart Truck

R-sarja tarjoaa markkinoiden parhaat nostokorkeus- ja nostokapasiteettiyhdistelmät. Ohjaamosta on erinomainen näkyvyys maston läpi kuormalle uuden innovatiivisen maston ansiosta. Maston liike on vakaa ja pehmeä ilman maston jatkeiden tärähdyksiä. Kuskin ergonomia on keskiössä: lattian korkeuden, penkin asetusten ja ohjausparametrien monipuolinen säätö takaa ajomukavuuden. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

BT Reflex RRE200HE

Työntömastotrukit kallistuvalla ohjaamolla

 • Ainutlaatuinen kallistuva ohjaamo
 • Saatavilla litiumioniakulla
 • Nostokorkeus jopa 13 m
 • Smart Truck

E-sarjan rakenne perustuu R-sarjaan ainoa erona kallistuva ohjaamo. Kallistuvan ohjaamon ansiosta kuljettaja näkee maston ohi haarukoille mikä nopeuttaa työskentelyä ja lisää turvallisuutta. Näkyvyyttä edesauttaa lisää läpinäkyvä katto ja innovatiivinen maston malli. Ainutlaatuinen E-sarja pienentää kuljettajan niska-hartiaseudun rasitusta toistuvissa korkealla tapahtuvissa toiminnoissa. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

BT Reflex RRE160m

Työntömastotrukit ahtaisiin työympäristöihin

 • Kapea runko
 • Soveltuu myös kylmävarastoihin
 • 8,5 m nostokorkeus
 • Smart Truck

Kapean runkorakenteensa ansiosta BT Reflex N -sarja soveltuu erinomaisesti kapeisiin ja ahtaisiin paikkoihin kuten lattiapinontaan ja syväkuormaushyllyihin. Nämä trukit takaavat kuljettajan mukavuuden 360 asteen ohjauksen, säädettävän istuimen ja matalan kynnyksen ansiosta. Minivivut sähköisellä esiohjauksella takaavat sukuvan toiminnan ja tarkkuuden. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

Lataa tekniset tiedot BT Reflex N-sarja >>

BT Reflex FRE270

Nelitietrukit

 • Nelitieohjaus
 • Pitkille kuormille
 • Nostokorkeus max. 8m

F -sarjan nelitiemalliset työntömastotrukit on varustettu hyvän näkyvyyden mahdollistavalla mastolla ja 360 asteen ohjauksella. Perinteisten lavojen lisäksi hydraulinen asetinlaite mahdollistaa pitkien kappaleiden kuten teräspalkkien ja muoviputkien käsittelyn. Asetin laitteen suurin avauma on 2,22m. Kuljettajan istuma-asento on kohti mastoa, mikä auttaa pitkien kuormien käsittelyssä.

BT Reflex RRE160HR

Ulko- ja sisäkäyttöön soveltuvat työntömastotrukit

 • Myös ulkokäyttöön joustokumirenkailla
 • Hyttivaihtoehtoja sääsuojaksi
 • Nostokorkeus max. 7,5m
 • Smart Truck

BT Reflex O -sarja soveltuu niin sisä- kuin ulkokäyttöön joustokumirenkaiden ja suuren maavaran ansiosta. Sääsuojaksi on saatavilla eri tasoisia hyttivaihtoehtoja. 360 asteen ohjaus ja edistyksellinen pehmeä/täräyksetön maston liike tekevät työskentelystä sujuvampaa ja turvallisempaa. O-sarjalainen on erinomainen tuote esim. rautakauppojen pihoille tai tapauksiin, joissa auto puretaan ja lasti viedään sisälle samalla trukilla. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

Lataa tekniset tiedot BT Reflex O-sarja >>

Sinua voi myös kiinnostaa

Jälkimarkkinapalvelut

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta

Lue lisää >

Vähittäiskauppa ja varasto

Helpota tavaransiirtojasi ja vähennä siirtoihin käytettyä aikaa tavaran vastaanottamisesta sen kuormaamiseen.

Lue lisää >
Vuokratrukkeja on useita erilaisia

Vuokraa trukki

Tarvitsetko trukkia lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa ilman omistamisen vaivaa? Meiltä saat kalustoa vuokralle aina yhdestä päivästä jopa seitsemään vuoteen asti.

Lue lisää >
Litium-ioni trukki varastossa

Ainutlaatuinen Li-Ion -akkujen valikoima

Huoltovapailla Litiumioniakuilla voidaan ajaa 24/7 pelkällä taukolatauksella. Ei huolta akunvaihdosta, vesityksistä yms.

Lue lisää >