Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Lavansiirtovaunu Toyota

Entistä paremmat ja monipuolisemmat lavansiirtovaunut

Vertaa lavansiirtovaunuja verkkokaupassamme

Lavansiirtovaunut

BT Levio lavansiirtovaunut ovat kompaktista koostaan huolimatta erittäin tehokkaita varastotrukkeja. Mallistossamme on useita erityyppisiä lavansiirtäjiä, jota soveltuvat moniin käyttökohteisiin. W ja P sarjat ovat nyt Smart Truck-trukkeja vakiona.
BT Levio LWE130

Kompaktit lavansiirtovaunut

 • Kätevä työkalu etenkin ahtaisiin paikkoihin
 • Vakaa liike 5-pyöräisellä alustarakenteella
 • Sisäänrakennettu varaaja: pistoke vain seinään
 • Jopa 1,3 t kapasiteetti
 • Smart Truck

BT Levio LWE130 on kevyt lavansiirtäjä, joka sopii täydellisesti paikkoihin, joissa on vähän tilaa: vähittäismyyntiin, kauppoihin, supermarketteihin, ajoneuvoihin jne. LWE130 on kätevä ja käyttäjäystävällinen hiljaisen toiminnan ja helpon latauksen ansiosta. Lisävarusteena on saatavilla latausjärjestemä ajoneuvossa lataamiseen. Energiatehokas vaihtovirtamoottori mahdollistaa pitemmän käyttöajan. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

Lataa tekniset tiedot LWE 130 >>

BT Levio LWE200

Kävellen käytettävät lavansiirtovaunut

 • Erinomainen näkyvyys harukoille
 • Kätevä ryömintätoiminto tarkkaan työsnkentelyyn
 • Saatavilla litiumioni-akulla
 • Jopa 2,5t kapasiteetti
 • Smart Truck

BT Levio W -sarja sopii kaikentyyppisiin kevyisiin tehtäviin kuten siirtoihin, kuormaamiseen/purkamiseen ja tilausten keräilyyn. Trukkeja on helppo käyttää ergonomisen kahvan sormisäädinten ansiosta. Ahtaissa tiloissa liikkumista helpottaa Click-2-Creep-ominaisuus, jolloin trukin saa ryömintänopeudelle kätevällä kaksoisklikkauksella; tällöin sillä voi ajaa myös aisa yläasennossa. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

Lataa tekniset tiedot LWE 140 ja 160 >>   Lataa tekniset tiedot LWE 180, 200 ja 250 >>

BT Levio LPE220

Ajotasolliset lavansiirtovaunut

 • Markkinoiden pienin kääntösäde
 • Ajonhallintajärjestelmä takaa vakauden
 • Saatavilla litiumioniakulla
 • Jopa 2,5 t
 • Smart Truck

BT Levio P -sarjassa yhdistyy iso kuormakapasiteetti ja pieni koko. Trukkien pienen kääntösäteen ja vakaan ajettavuuden ansiosta työskentely on tehokasta. Powertrak-järjestelmä säätää vetävän pyörän lattiapainetta kuormituksen mukaan ja maksimoi pidon. Niissä on ajotaso, joka helpottaa pitkän matkan siirtoja. Muotoilun ansiosta haarukoille on hyvä näkyvyys. P-sarjan lavansiirtotrukit ovat yleisiä esimerkiksi terminaaleissa, joissa ne purkavat ja lastaavat kuorma-autoja ja syöttävät lavoja hyllytykseen. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

Lataa tekniset tiedot LPE 200, 220 ja 250 >>

BT Levio Stand-on

Seisten ajettavat lavansiirtovaunut

 • Hyvä näkyvyys eteen ja taakse ajettaessa
 • 180 asteen sähköinen ohjaus
 • Jopa 2t kapasiteetti

Seisten käytettävä BT Levio S -sarja on ihanteellinen pitkille siirtomatkoille. Se on mittasuhteiltaan kompakti ja sähköisen ohjauksen ansiosta sillä voi ajaa hyvin myös ahtaissa tiloissa. Kuljettaja on turvallisesti ohjaamon profiilin sisällä ja hänellä on erinomainen näkyvyys eteen- ja taaksepäin. Tämä helpottaa mm. lastaus- ja purkutehtäviä tai muita töitä joissa pitää usein peruuttaa.

Lataa tekniset tiedot LSE 200 >>

BT Levio LRE300

Istuen ajettavat lavansiirtovaunut

 • Erinomainen kuljettajan ergonomia pitkiin siirtoihin
 • Korotettu ja jousitettu ohjaamo
 • Nopeus max 19.9 km/h ja kuorma max 3 t
 • Smart Truck

BT Levio R-sarjan lavansiirtotrukit on suunniteltu varastoinnin ääriolosuhteisiin: erittäin pitkien matkojen siirtoihin useampi lava kerralla. Nämä mallit soveltuvat erittäin suuriin varastoihin tai erityisen raskaiden kuormien siirtoon Lisäksi ajoasento korkealla istuen, säädettävä penkki, kätevä ohjauspyörä ja polkimet parantavat kuljettajan mukavuutta.Maksiminopeus on jopa 20 km/h mikä tekee kuormien siirrosta nopeaa ja tehokasta. Trukki on varustettu telmatiikkalaitteistolla ja se on kytkettävissä verkkopalveluun. Voit helposti laajentaa palvelun sisältöä saadaksesi käyttöösi trukkien aktiviteetit parantaaksesi tuottavuutta, turvallisuutta ja ympäristöä.

Lataa tekniset tiedot LRE 200 >>   Lataa tekniset tiedot LRE 300 >>

Sinua voi myös kiinnostaa

Jälkimarkkinapalvelut

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta

Lue lisää >
BT Levio tavaran purussa rekasta

Kuljetus ja jakelu

Nämä ovat yritysten ydintoimintoja, joissa luotettavuus ja tehokkuus ovat ensisijaisen tärkeitä tekijöitä. Autamme asiakkaita tekemään logistiikasta turvallisempaa ja kilpailukykyisempää.

Lue lisää >
Vuokratrukkeja on useita erilaisia

Vuokraa trukki

Tarvitsetko trukkia lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa ilman omistamisen vaivaa? Meiltä saat kalustoa vuokralle aina yhdestä päivästä jopa seitsemään vuoteen asti.

Lue lisää >
Litium-ioni trukki varastossa

Ainutlaatuinen Li-Ion -akkujen valikoima

Huoltovapailla Litiumioniakuilla voidaan ajaa 24/7 pelkällä taukolatauksella. Ei huolta akunvaihdosta, vesityksistä yms.

Lue lisää >