Trukkihuolto Turussa ja sen lähialueilla

Huollamme ja korjaamme Toyotan trukit - myös muun merkkiset trukit.

 

Hajosiko trukkisi? Ei hätää, tilaa Turun alueen trukkihuoltomme paikan päälle. Trukkihuollostamme Turun alueella huolehtii lähes 20 mekaanikkoa, joten apu on lähellä. Korjaamme niin Toyota-trukit kuin muunkin merkkiset trukit, joten vaikka trukin kyljessä ei lue Toyotaa, voit soittaa meille. Me autamme!

 

Tarvitsetko määräaikaista trukkihuoltoa? Mekaanikkomme hoitavat tämänkin. Huollamme trukit huoltosuositusten mukaisesti merkistä riippumatta. 

Säännöllinen ja asianmukaisesti tehty huolto auttaa ehkäisemään rikkoontumisia ja ylläpitää laitteiston kuntoa. Jos haluat helpoutta, tutustu huoltosopimuksiimme. Pidämme huolen, että laitteistosi tulee huollettua säännöllisesti ja huoltosuositusten mukaisesti - ja ennen kaikkea ammattitaitoisesti. 

 

Ammattitaitoiset mekaanikkomme Turun alueella varmistavat, että huoltopalvelumme on lähellä ja nopeasti saatavilla. Huollot tehdään huoltosuositusten mukaisesti, ja mekaanikkomme myös huolehtivat huollosta aiheutuneet jätteet asianmukaisesti oikeisiin paikkoihin.

 

Turun alueen mekaanikkomme huoltavat ja korjaavat trukkeja mm. Kaarinassa, Liedossa, Naantalissa, Paimiossa ja Raisiossa.

 

hubspot_60_40

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Tilaa huolto tai korjaus tai jätä tarjouspyyntö. Huollon tilauskeskus on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Huollon tilauskeskus: 010 575 7500

tai täytä viereinen lomake >>

Sinua saattaa kiinnostaa

Suosittelemme sinulle:

Rengaspalvelu

Toyotan rengaspalvelu vastapainotrukeille. Palvelu tarjoaa helppoutta ja tehokkuutta ja siihen kuuluu vanteille valmiiksi asennetut renkaat sekä vanhojen renkaiden palautus.

Lue lisää

SUOSITTELEMME SINULLE:

Huoltosopimuksella helpoutta

Jos haluat helppoutta, valitse huoltosopimus. Tällöin alueen mekaanikkomme pitävät huolen, että trukkisi tulee huollettua säännöllisesti ja huoltosuositusten mukaisesti.

Tutustu huoltosopimuksiin

ENNALTAEHKÄISE:

Huolehdi huolellisesti

Trukin huolellinen kunnossapito auttaa ehkäisemään vahinkoja ja kalliita korjauksia. Ennaltaehkäise huolehtimalla päivittäisestä ja viikoittaisesta kunnossapidosta.

Kurkkaa vinkit ennaltaehkäisyyn

NÄIN TOIMIMME:

Toyota Service Consept

Huollon toimintamme perustuu Toyota Service Concept -toimintamalliin. TSC konkretisoi, miten toimimme ja kuinka asiakas hyötyy Toyotan huoltopalveluista liiketoiminnassaan.

Lue lisää TSC:stä