Nyt on lupa nostaa odotuksia. Tule ja koe ReLift Zone

Aina on varaa nostaa laatuvaatimuksia. Tule ja tutustu trukkeihimme. ReLift Zone Korsossa palvelee sinua joka arkipäivä klo 8.30–15.30.

ReLift Zone on uusien ja käytettyjen Toyota-trukkien showroom, jossa kiteytyy jatkuvan parantamisen filosofiamme Kaizen.

Uudessa tilassa voit nähdä ja kokeilla uusia ja käytettyjä trukkejamme sekä kerromme, miten teemme käytetyistä trukeista suomalaisin voimin entistä parempia kestävä kehitys huomioiden.

ReLift Zonessa voit tutustua korjaamotoimintaamme, ja pääset samalla näkemään käytännön tasolla Toyota Production Systemin mukaisia prosessejamme.

ReLift Zonessa on lupa nostaa rima ja odotukset uudelle tasolle.

 

ReLift Zone on avoinna ilman ennakkovarausta. Paikan päältä löydät aina asiantuntevan trukkiasiantuntijan, joka vastaa kysymyksiisi ja esittelee sinulle trukkejamme.

Aukioloajat: arkisin 8.30-15.30

Osoite: Korpivaarantie 1, 01450 Vantaa. 

Sisäänkäynti on B-portilta. Parkkipaikat löytyvät B-portilta.

Tervetuloa ReLift Zoneen!

ReLiftissä tapahtuu

Järjestämme ReLiftissä toisinaan erilaisia tapahtumia.

Tällä hetkellä tapahtumakalenterissa ei ole tapahtumia. Meille saa kuitenkin tulla käymään, jos haluat tutustua tiloihimme ja toimintaamme.

Relift Zoneen liittyviä juttuja

Käytetty trukki on takuulla toimiva, mutta myös ekoteko

 

Trukki ei ole kertakäyttötuote, vaan sillä on monta elämää. Tuttua on, että hyvin palvellut trukki siirtyy kunnostettuna ja käytettynä uusiin tehtäviin.

litiumioniakkutekniikka on mahdollistanut trukin kolmannen elämän. Mitä tämä tarkoittaa ja miksi käytetty trukki on ekoteko? Millaisia käytetyt trukit ovat ja kestääkö trukki todellakin kaksi tai jopa kolme elämää.

 

Käytettyjen trukkien valikoima verkkokaupassa >>

Lue artikkeli

Trukkiautomaation demotila - tule tutustumaan!

Jos trukkiautomaation kiinnostaa, tule paikan päälle Korsoon. Relift Zonesta löytyy trukkiautomaation demotila, jossa on mahdollista päästä tutustumaan automaattitrukin toimintaan.

 

Mikä trukkiautomaatio? >>

Trukkiautomaation kustannuslaskuri >>

 

Varaa demoesitys