#WeDeliverForYou : Kuinka Toyota Material Handling tukee päästöjen vähentämistä Pariisin 2024 kisoissa

• Alle vuosi Pariisin 2024 kisojen alkuun. • Sähköistämisstrategia tukee yleistä tavoitetta vähentää päästöjä 50 % Tokion 2020 kisoihin verrattuna. Viestintäsuunnitelma antaa käsityksen tavaroiden tarjonnan ja liikkuvuuden keskeisestä merkityksestä kaikkialla Euroopassa.

Toyota Material Handling Europe on virallinen materiaalinkäsittelylaitteiden kumppani Pariisin 2024 olympialaisissa ja paralympialaisissa. Läheisessä yhteistyössä Toyota Motor Europen kanssa – ja kisojen ollessa alle vuoden päästä – voimme tarjota katsauksen siihen, miten yhtiö tukee Pariisin 2024 kisojen sitoumusta tuottaa 50 % vähemmän C02-päästöjä kuin aiemmissa kisoissa.

Merkittävä osa suunnitelmaa on yksinomaan sähkökäyttöisten trukkien käyttö CO2-päästöjen minimoimiseksi kaikessa tavaraliikenteessä. Tehtävä on haastava, varusteita, ruokaa ja virvokkeita täytyy toimittaa yli 15 000 urheilijalle ja 15 miljoonalle kävijälle. Toyotan laitteet saavat virtansa yhtiön uusimmista litiumioniakuista.

"Näemme kisat erinomaisena tilaisuutena esitellä kehittyneitä teknologioita sekä uusimpia ja puhtaampia energiaratkaisuja, jotka ovat nykyään saatavilla tavaroiden saumattomaan ja vaivattomaan liikkumiseen. Myös trukkien liitettävyyden hyödyntäminen kisojen aikana tarjoaa arvokasta käyttödataa tulevien hankkeiden vertailukohdaksi. Mittaamme ja dokumentoimme laitteidemme tuottamia tarkkoja päästöjä. Tämä on osa ydinfilosofiaamme: sinun on mitattava, jotta voit parantaa,” toteaa yhtiön markkinointijohtaja Mark Peters.

Toyota Material Handling on myös julkistanut viestintäohjelman, joka on käynnissä kisoja edeltävinä kuukausina ja niiden aikana. Peters jatkaa: "Logistiikka-alalla on tärkeä rooli kaiken taustalla. Jos tarkastellaan pelkästään päivittäisiä tarpeita, kuten elintarvikkeiden, juomien ja lääkkeiden, toimittamista yli 750 miljoonalle ihmiselle Euroopassa, tehtävä on valtava. Sitten lisäät siihen kaiken muun, mitä kuluttajat tarvitsevat ja käyttävät. Tämä prosessi on käynnissä 24/7 - ja se on näkymätöntä useimmille ihmisille. Samaan aikaan teollisuutemme ottaa valtavia editysaskelia tehokkaampien menetelmien ja teknologioiden osalta, energiaa ja ihmisiä hyödynnetään paremmin sekä uusia mielenkiintoisia automatisoituja ratkaisuja tuodaan markkinoille. Tulevina kuukausina haluamme käyttää kumppaanuuttamme olympialaisten ja paralympialaisten kanssa tarjotaksemme mahdollisimman monelle käsityksen materiaalinkäsittelyn maailmasta."

Toyota Material Handling Europe aikoo jakaa monia mielenkiintoisia faktoja, jotka liittyvät logistisiin toimintoihin sekä näkemyksiä alalla tällä hetkellä käytössä olevista edistyksellisistä teknologioista. Tavoitteena on paitsi vakuuttaa kuluttajat siitä, että ympäristövaikutusten vähentämiseksi otetaan merkittäviä askeleita, myös houkutella lahjakkaita ihmisiä logistiikka-alalle.

Toinen kisoihin liittyvä aloite on Toyotan "Start Your Impossible" -ohjelma, jonka tarkoituksena on kannustaa työntekijöitä osallistumaan aktiviteetteihin, haasteisiin ja paikallisiin yhteisöprojekteihin tapahtumaa edeltävinä kuukausina. Parhaiten suoriutuneet työntekijät voittavat liput paralympialaisiin. Suunnitelmissa on myös saada 55 vapaaehtoista tukemaan kisoja.

Toyota Material Handling Europen emoyhtiö, Toyota Industries Corporation, on osa Toyota Group -yhtiöitä. Toyota on ollut jäsenenä Olympic Partner (TOP) -ohjelmassa vuodesta 2015 lähtien, ja Toyota Motor Corporation on siitä asti tarjonnut olympialaisten liikkumis- ja palveluratkaisut.