Toyota Traigo80 junan lastaaminen

Toyotalta uusi raskaansarjan Traigo80 - sähkötrukki

Toyota Material Handling esitteli täysin uuden Toyota Traigo80-sähkötrukin CeMAT-messuilla Hannoverissa Saksassa 23 huhtikuuta. Tämä 80 voltin raskaansarjan vastapainotrukkimallisto kattaa 6-8 tonnin nostokykyluokat. Uusi Traigo80 erottuu markkinoiden muista samantyyppisistä trukeista suorituskyvyllään, ohjattavuudellaan ja tehokkuudellaan. Se on todellinen joka paikan trukki, joka on rakennettu työskentelemään hiljaisesti ja päästöttömästi: all power, all electric, all Toyota.

.

Toyota Traigo80 raskaansarjan trukki

 “Olemme kehittäneet edistyksellisen raskaansarjan sähkötrukkien valikoiman, joka on todellinen vaihtoehto polttomoottorikäyttöisille vastapainotrukeille", kertoo Toyota Material Handling Europen tuotepäällikkö Craig Walby. "Uusi Traigo 80 -mallisto korvaa nykyisen Traigo HT -malliston ja se koostuu 6-, 7-, ja 8- tonnin malleista. Näistä myös 8 tonnin malli on nyt saatavilla 900 mm painopiste-etäisyydellä.”

All power

Tehokkaat moottorit tarjoavat vahvan ajovoimansiirron ja korkean ajonopeuden, mikä takaa vähintään saman suorituskyvyn kuin polttomoottorikäyttöisellä trukilla. Trukin ohjattavuus on erinomainen myös ahtaissa tiloissa kuten tuotanto- tai varastoalueilla johtuen pienestä takapyörien kääntösäteestä. Visuaalinen ja selkeä kojelauta sekä ergonomisesti suunnitellut hallintalaitteet parantavat kuljettajan ajokokemusta. Kelluvarakenteinen ohjaamo hyvällä äänieristyksellä eliminoi tehokkaasti värinät ja melun. Kuljettajan ja työympäristön turvallisuutta on parannettu erinomaisella 360-näkyvyydellä ja Toyota SAS -ajonvakautusjärjestelmällä, joka myös sujuvoittaa työskentelyä.

All electric

Uusissa 80-V:n malleissa on sähköinen ohjaustehostin ja optimoitu energiatehokkuus, jotka pienentävät virrankulutusta. Tämä antaa asiakkaille mahdollisuuden valita akkuteknologia tarpeidensa mukaan. Helppoa akunvaihtoa varten trukissa on avoin runko, jolloin akun asennus ja vaihto ovat helppoja tehdä.

All Toyota

Tämän vankan trukin kaikki osat ovat täysin suojattuja märkiä ja pölyisiä olosuhteita ajatellen. Pääkomponentit ovat kuitenkin helposti saavutettavissa erillisen huoltoluukun kautta. Ergonominen hytti mahdollistaa kuljettajan sujuvan työskentelyn kaikissa työympäristöissä ja sääolosuhteissa. Lisäksi Traigo80-malliston käyttö- ja huoltokustannukset ovat merkittävästi alemmat kuin vastaavilla polttomoottoritrukeilla.   Tämä trukki on todellista Toyotaa; energiatehokas, ergonominen ja luotettava.

BT Optio keräilyyn

Tuotteet ja palvelut

Tutustu koko tarjontaamme muun muassa pumppukärryihin, varastotrukkeihin, vastapainotrukkeihin, automaattitrukkeihin, varastohyllyihin ja moniin muihin palveluihimme ja tuotteisiimme.

Lue lisää >

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Luotettavat Toyotan sähkökäyttöiset vastapainotrukit soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Tutustu sähkökäyttöisiin vastapainotrukkeihin >

SAS-logo trukissa

Toyota SAS - aktiivinen ajonvakautus

Ainoastaan Toyotan trukeissa on patentoitu, dynaaminen järjestelmä, joka koostuu ohjausyksiköstä, kymmenestä mitta-anturista sekä kolmesta toimilaitteesta. SAS valvoo jatkuvasti trukin toimintoja.

Lue lisää >

I_Site toimii myös mobiililaitteissa

I_Site - kalustonhallintajärjestelmä

Toyota I_Site on monipuolinen kalustonhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan neljää isoa yritystoiminnan aluetta: kulut, tuottavuus, terveys ja turvallisuus sekä ympäristö.

Read more >