Toyota Material Handling kasvattaa huoltoverkostoa Etelä-Karjalaan

Toyota Material Handling Finland Oy:n (TMHFi) oma huoltoverkosto on jälleen laajentunut. TMHFi on perustanut kenttähuoltoyksikön Imatran ja Lappeenrannan alueelle. Tämä parantaa TMHFi:n kykyä palvella erityisesti Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueen kasvanutta asiakaskuntaa. Haluamme tarjota nopean ja tehokkaan huoltopalvelun kaikkiin trukkimerkkeihin ja varmistaa korkean asiakastyytyväisyyden.

Trukkihuoltomme laajenee jälleen

Toyota Material Handling Finland Oy on kasvattanut tasaisesti omaa huolto-organisaatiota Suomessa. Itäinen Suomi on ollut viimeisintä aluetta, jossa Toyotalla ei ole ollut omaa huoltoverkostoa. Viimeisen kahden vuoden aikana Toyotan kenttähuolto on laajentunut kattamaan Pohjois-Karjalan, Kuopion ja Mikkelin talousalueet. Nyt keväällä Toyota perusti kenttähuoltoyksikön Imatran ja Lappeenrannan alueelle siellä voimakkaasti kasvaneen asiakkaskunnan myötä

Trukkien huollot ja korjaukset pyritään suorittamaan kenttämekaanikkojen toimesta tehokkaasti asiakkaan tiloissa trukkien käytettävyyden optimoimiseksi. Mekaanikkojen osaaminen alueen trukkikantaan sopivaksi varmistetaan jatkuvalla koulutuksella Toyotan STEP (Service Technician Education Program) –ohjelman mukaisesti.

Nopean asiakaspalvelun varmistamiseksi uudella Etelä-Karjalan alueella kuten muuallakin Suomessa käytetään varaosien yöjakelua. Kun Toyotan mekaanikko tilaa trukin varaosan ennen kello kolmea iltapäivällä, niin Ruotsissa sijaitseva keskusvarasto kerää osan tarvittaessa vielä samana iltana. Tilatut osat kuljetetaan yön aikana Suomeen ja jaetaan suoraan mekaanikkojen huoltoautoihin ja huoltopisteisiin ympäri Suomea ennen kello seitsemää seuraavana aamuna. Näin rikkoutuneen trukin seisonta-aika saadaan minimoitua ja asiakkaan toiminta tehostuu.

Mittaamme suorituskykyämme ja asiakastyytyväisyyttä jatkuvana prosessina NPS-työkalun avulla (Net Promoter Score).

Yhteystiedot:

Trukkihuollon valtakunnallinen asiakaspalvelukeskus          p. 010 575 7500

Tilaa huolto heti