Toyota Material Handling Europe tukee Pariisin 2024 olympialaisia ja paralympialaisia virallisena materiaalinkäsittelylaitteiden kumppanina

Toyota Material Handling Europe ja Toyota Motor Europe tekevät yhteistyötä toimittaakseen laajan valikoiman kestäviä ratkaisuja Pariisin olympialaisiin ja paralympialaisiin 2024. Älykkäät sähkötrukit tukevat logistiikkaa ja toimintaa puhtaampien kisojen saavuttamiseksi ja päästöjen vähentämiseksi.

Toyota Material Handling Europe on mukana Pariisin 2024 olympialaisissa ja paralympialaisissa.

Toyota on kansainvälisen Olympia- ja paralympiakomitean kumppani, ja yhteistyössä Toyotan kanssa Toyota Material Handling Europe toimittaa materiaalinkäsittelylaitteet tehostaakseen älykkäitä ja kestäviä toimintoja Pariisissa.

Yhteistyössä hyödynnetään Toyota Material Handling Europen koko tuotevalikoimaa kuten vastapainotrukkeja, lavansiirtovaunuja ja pinontatrukkeja. Yritys suunnittelee esittelevänsä myös kokonaan uuden konseptin tavaroiden siirtoon, mikä edistää olympialaisten missiota tehdä kaikista tapahtumista hiilineutraaleja tai hiilinegatiivisia.

Toyota Material Handling Europen emoyhtiö, Toyota Industries Corporation, on osa Toyota Group -yhtiöitä. Toyota on ollut jäsenenä Olympic Partner (TOP) -ohjelmassa vuodesta 2015 lähtien, ja Toyota Motor Corporation on siitä asti varustanut olympialaisten liikkumis- ja palveluratkaisut. Pariisin 2024 olympialaisissa ja paralympialaisissa Toyota Motor Europe ja Toyota Material Handling Europe toimittavat ratkaisuja ihmisten ja tavaroiden turvalliseen, kestävään ja älykkääseen liikkumiseen Beyond Zero -konseptin mukaisesti.

“Vaikka toimimme eri toimialoilla Toyota-konsernin sisällä, oli järkeenkäypää tehdä yhteistyötä tuodaksemme tehokkaimman ja toimivimman kokonaisuuden Pariisiin", toteaa Ernesto Domínguez, Toyota Material Handling Europen presidentti ja toimitusjohtaja. "Me jaamme perustajamme innovatiivisen ajatusmaailman, arvot ja sitoutuneisuuden positiivisten kuljetuskokemusten luomiseksi. Me jaamme myös saman kunnian ja etuoikeuden tunteen osallistuessamme inspiroiviin tapahtumiin Pariisissa 2024."

“Samalla annamme oman panoksemme yhteen yhteiskunnan haasteista: ilmastoneutraali liikkumismuoto, joka täyttää kaikki meidän tarpeet niin ihmisten kuin tavaroiden näkökulmasta. Yhteistyöllä voimme saavuttaa enemmän kuin työskentelemällä erikseen.”

Eteneminen kohti vuotta 2024 on alkanut

Toyota Motor Europe ja Toyota Material Handling Europe ovat jo osallistuneet yhteistyötapahtumaan: Beyond Zero City -näyttelyyn Tukholman kansallisen tieteen ja tekniikan museossa. Näyttelyn pääsponsori on Toyota.

Zero City havainnollistaa, miltä kaupunkitilat näyttävät ilman fossiilisia polttoaineita käyttäviä autoja ja missä liikkuminen tapahtuu kestävällä ja kätevällä julkisella liikenteellä digitalisaation ja sähköistymisen tehdessä liikkumisesta turvallisempaa ja puhtaampaa. Sen lisäksi, että Zero City esittelee kaupunkien muutosta, se tutkailee Toyotan muutosta ajoneuvovalmistajasta moderniksi liikkumismuotoja tarjoavaksi yritykseksi. Esillä on Toyota-teknologiaa kuten autonomiset sähköajoneuvot, tekoälyavusteiset lavalennokit ja tukirobotit.

Tom Schalenbourg, Toyota Material Handling Europen kestävän kehityksen johtaja lisää: “Vuonna 2021 liityimme YK:n Race to Zero -kampanjaan. Olemme sitoutuneet asettamaan tieteeseen pohjautuvat ilmastotavoitteet, jotta päästömme ovat linjassa Pariisin sopimuksen 1,5 asteen tavoitteen kanssa. Tavoitteenamme on vaihtaa kaikki rakennuksemme ja autokantamme 100-prosenttisesti uusiutuvaan energiaan sekä vähentää päästöjä koko arvoketjussamme 55 prosentilla EU:n Fit for 55 -ilmastopaketin mukaisesti."

"Pariisi 2024 on myös liittynyt YK:n Race to Zero -kisaan, ja tavoitteena on vähentää päästöjä 50 prosenttia edellisiin kisoihin verrattuna. Jos voimme tukea heitä tämän tavoitteen saavuttamisessa, siitä on hyötyä meille molemmille."

Lehdistökontakti

Toyota Material Handling Finland
Mira Ljunggren
markkinointipäällikkö

mira.ljunggren@fi.toyota-industries.eu