TMHFI OSHA

Toyota Material Handling Europe jatkaa EU-OSHA-kumppanuutta

Toyota Material Handling Europe on jo 10 vuoden ajan tukenut EU-OSHA kampanjointia. Vuosien 2020-2022 ”Healthy Workplaces Lighten the Load” -kampanja keskittyy työhön liittyviin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin sekä riskien ehkäisyyn liittyvään kulttuuriin.

Turvallisuus ennen kaikkea

Eurostatin tutkimuksen mukaan 10% Euroopan teollisuuden vakavista loukkaantumisista tapahtuu materiaalinkäsittelylaitteiden käytössä, mikä tekee turvallisista laitteista ensisijaisen tärkeitä Toyota Material Handlingille. Yli 80 prosentissa tapauksista on kyse trukin väärästä käytöstä korostaen turvallisuuskulttuurin- ja tietoisuuden tarvetta.

Covid-19-pandemian aikana Toyota Material Handling keskittyi entistä enemmän työterveyteen ja turvallisuuteen aina trukkien kontaktittomista toimituksista desinfiointimenettelyjen toteuttamiseen.

Laadun ja asiakkaiden turvallisuuden maksimointi ovat Toyota Material Handling Europelle ensisijaisen tärkeää. Luomalla turvallisuuskulttuurin koko organisaatioon yhtiö pyrkii vaikuttamaan oman ja asiakkaiden toiminnan turvallisuuteen.

Miljoonat työntekijät eri puolilla Eurooppaa kärsivät työhön liittyvistä tuki- ja liikuntaelintensairauksista. Vuoden 2019 European Survey of Enterprises on New and Emerging Risks -tutkimuksen mukaan yleisimmin tunnistettuja riskitekijöitä ovat toistuvat käden tai käsivarsien liikkeet ja raskaiden kuormien nostaminen tai siirtäminen.

Toyota Material Handlingin EU-OSHA-kumppanuus on osa sitoutumista turvallisemman yhteiskunnan luomiseen. On välttämätöntä, että kaikki työskentelevät yhdessä estääkseen tuki- ja liikuntaelinsairausten syntymisen työpaikalla.