Uusi BT Levio LWI160

Toyotan modulaarinen Li-ion akkukonsepti mahdollistaa täysin uudenlaisen trukkisuunnittelun. Uusi BT Levio LWI160 on suunniteltu modulaarisen Li-ion akkutekniikan mahdollistavalla tavalla, jolloin trukki on erittäin kompakti, uskomattoman kevyt ja energiatehokas.

"Uusi LWI160 on luokkansa kompaktein trukki, joka tarjoaa erittäin laajan ja joustavan energiaratkaisun yhdessä optimoidussa konekoossa, asettaen uuden vertailukohdan", sanoo Fredrik Nilsson, Toyota Material Handling Europen varastotrukkien tuotepäällikkö.

 

Suunnittelupalkinto ainutlaatuisesta modulaarisesta lähestymistavasta

Täydellisenä esimerkkinä Toyota jatkuvasta parantamisesta (kaizen) Toyota Material Handling on luonut uuden sukupolven innovatiivisen lavansiirtovaunun.  LWI160 on optimoitu palvelemaan asiakkaidemme materiaalinhallinnan kiihtyvää sähköistymistä luomalla täysin uudenlaisen modulaarisen ja kompaktin konseptin. Sisäänrakennetun litium-ioni-akun ja telematiikan ansiosta korkealaatuinen, kompakti muotoilu on palkittu vuoden 2020 iF-suunnittelupalkinnolla. Tämä on uuden aikakauden alku, jonka avulla Toyota voi optimoida uuden sukupolven trukkimalliston tarjotakseen asiakkaille entistä paremman ratkaisun materiaalinkäsittelytoimintoihinsa.

Parempi energiatehokkuus

Toyotan uusi BT Levio Li-ion -malli on erittäin kompakti kone, joka on entistä pienempi ja kevyempi vaarantamatta suorituskykyä ja tuomalla energiatehokkuuden uudelle tasolle. BT Levio LWI160, 24v tarjoaa joustavia energiaratkaisuja. Koneessa on kolme akkukapasiteettia: 50, 105 ja 150 Ah Li-ion, ja se tarjoaa helpon ja nopean akun varauksen sekä räätälöityjä energiaratkaisuja asiakkaan tarpeista riippuen.

Asiakkaat voivat valita ulkoisen latauksen, sisäänrakennetun latauksen tai ajoneuvoissa olevan latauksen välillä monenlaisilla latauskapasiteeteilla. Uusi parannettu ulkoinen laturiliitin on saatavana push-in-liittimellä.

 

Helppo liikuteltavuus

BT Levio LWI160:n automaattinen kaareajon nopeuden rajoitus tuo turvaa käyttäjälle ja käsiteltävälle kuormalle. Erinomainen käytettävyys ja kevyt rakenne mahdollistaa käytön monipuolisissa käyttöympäristöissä. LWI160 on ihanteellinen työskentelyyn ahtaissa tiloissa, kuten vähittäismyynnissä, kaupoissa ja supermarketissa, mutta sopii myös lastaamiseen ja purkamiseen. Uusi LWI160 on erittäin kevyt, noin 270 kg. Koneen pituus ilman haarukoita on 419 mm ja leveys 726 mm. Pieni koko ja tehokas moottori energiatehokkaimmaalla akkutekniikalla tekevät LWI:stä markkinoiden parhaan!

Lehdistökontakti

Toyota Material Handling Finland
Mira Ljunggren
markkinointipäällikkö

mira.ljunggren@fi.toyota-industries.eu

BT Levio LWI160 nyt saatavilla verkkokaupasta

BT Levio LWI160 - nyt ilmainen toimitus verkkokaupasta tilattuna. Hyödynnä tarjous!