Ernesto Domínguez nimitetty Toyota Material Handling Europen uudeksi toimitusjohtajaksi

Toyota Material Handling Europella on ilo ilmoittaa, että Toyota Material Handling Francen nykyisestä Managing Directorista, Ernesto Domínguezista, tulee Toyota Material Handling Europen uusi toimitusjohtaja.

Toyota Material Handling Europe omaksuu automaation ja yhdistettävyyden ydinliiketoimintansa olennaisiksi elementeiksi. Yrityksen päämäärä viedä maailmaa ja asiakkaidensa liiketoimintaa kohti kestävämpää tulevaisuutta, tuo mukanaan haasteita uusien liiketoimintamallien omaksumisessa, osaamisen kehittämisessä ja investointien priorisoinnissa.  

 

Ernesto Domínguez (syntynyt vuonna 1966 Tarragonassa, Espanjassa) astui vuonna 2000 Toyota Material Handling Spainin (aikaisemmin BT España) palvelukseen Managing Directorina. Vuonna 2016 Ernesto otti haasteen vastaan ja siirtyi Managing Directoriksi Toyota Material Handling Franceen.

 

”Ernesto Domínguez on osoittanut kykynsä toimia johtajana uudessa kontekstissa, tukea vahvasti entistäkin tarkempaa strategiaamme ja päättäväisyytensä uusien tavoitteidemme saavuttamisessa. Odotamme innolla, miten hän luotsaa meidät kohti tulevaisuutta”, sanoo Terry Unnai, Toyota Material Handling Europen hallituksen puheenjohtaja 

 

Ernesto Domínguez siirtyy uuteen tehtäväänsä Toyota Material Handling Europen toimitusjohtajaksi 1.4.2020.  

 

”Mielestäni olemme nyt risteyskohdassa, jossa kehitämme perinteistä liiketoimintaamme nykyisten asiakkaiden parhaaksi ja samalla viemme toimintaamme ja liiketoimintasuhteitamme uusille osa-alueille. Minulle on suuri kunnia ottaa nöyrästi vastaan tulevat haasteemme, ja käyn innolla niihin käsiksi tehden tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme, liiketoimintakumppaneidemme ja työlleen omistautuneiden kollegoideni kanssa kautta Euroopan”, kertoo Ernesto Domínguez.    

 

Ernesto Domínguezin nimitykseen johti Matthias Fischerin päätös lähteä Toyota Material Handling Europesta. Matthiaksen kahdeksanvuotisen virkakauden aikana yrityksen toimitusjohtajana Toyota on kasvattanut myyntiään 53 %. Matthias Fischer väistyy tehtävästä virallisesti 31.3.2020, mutta käytännössä hän on jo jättänyt operatiiviset tehtävänsä. Toyota Material Handling Europen hallituksen puheenjohtaja Terry Unnai toimii 4.2.2020 alkaen väliaikaisena toimitusjohtajana hoitaen vain hallinnollisia tehtäviä. 

  

 

Lehdistökontakti

Toyota Material Handling Finland
Mira Ljunggren
markkinointipäällikkö

mira.ljunggren@fi.toyota-industries.eu