Toyota Material Handling Finland EcoVadis Gold

Toyota Material Handling Finland Oy:lle EcoVadis GOLD sertifiointi

Globaali EcoVadis-verkosto on myöntänyt Toyota Material Handling Finland Oy:lle (TMHFi Oy) korkeimman, kultatason (GOLD) sertifikaatin liiketoiminnan kokonaisvastuullisuudesta.

Ecovadiksen suorituskykymittaristojen avulla yrityksien vastuullisuutta monitoroidaan kansainvälisesti 21 vastuullisuusindikaattorin kautta neljässä teemassa, jotka ovat ympäristövastuu, sosiaalinen vastuu ja työelämän käytännöt, liiketoiminnan eettisyys ja vastuullinen hankintaketju. Järjestelmässä toimittajat arvioidaan ja pisteytetään vuosittain kokonaisvaltaisen vastuullisuussuoriutumisen perusteella edellä mainituilla osa-alueilla.

ecovadis gold

EcoVadiksesta on tullut vuosien varrella tunnettu maailmanlaajuinen alan standardi, joka auditoi yrityksiä peräti 198 eri toimialakategoriassa 155 eri maassa. EcoVadiksen verkostoon kuuluu 55 000 yritystä, joista tunnetuimpia ovat mm. Johnson & Johnson, Verizon, L'Oréal, Subway, Nestlé, Salesforce, Michelin ja BASF.

Toyota Material Handling Europen ja EcoVadiksen yhteinen matka alkoi 2012, kun yhdeksi yrityksen strategiseksi kulmakiveksi nostettiin kestävä kehitys. TMHE liittyi tällöin ensimmäistä kertaa EcoVadiksen sertifiointiin. Toyota Material Handling Europe on ainoa GOLD -sertifioitu materiaalinkäsittelyn organisaatio. EcoVadis on maailman luotettavin sertifiointiorganisaatio, joka tarjoaa liiketoiminnan kestävyysluokituksia ja yhteistyöhön perustuvia parannustyökaluja globaaleille toimitusketjuille.

TMHFi on EcoVadis GOLD sertifioitu toimittaja jo vuodesta 2016 alkaen, ja sertifioinnin tulos on parantunut joka vuosi. TMHFi on sitoutunut kestävän kehityksen edistämiseen strategisella tasolla. Olemme onnistuneet vähentämään tuotantomme hiilidioksidipäästöjä merkittävästi ja samalla kasvattamaan liiketoimintaamme. Tarkastelemme jatkuvasti tuote- ja palveluvalikoimaamme auttaaksemme asiakkaitamme saavuttamaan omat päästövähennystavoitteensa.

Lisätietoja EcoVadis sertifikaatista

Lataa EcoVadis GOLD sertifikaatti

Avainkohdat Toyota Material Handling Finlandin EcoVadis GOLD -sertifikaatista:

Toyota material handlign ecovadis gold

Lehdistökontakti

Toyota Material Handling Finland
Mira Ljunggren
markkinointipäällikkö

mira.ljunggren@fi.toyota-industries.eu