Tuotanto

Trukkejamme ja ratkaisujamme käytetään käytännössä kaikilla toimialoilla ja kaikissa ympäristöissä. Asiakkaiden oma tuotantoprosessi on yksi avainalue, jossa pystymme tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa. Emoyhtiömme Toyota Industries Corporationin juuret ovat tuotannossa ja Toyota Production System-filosofiassa. Pyrimme löytämään parhaat ratkaisut asiakkaan kilpailukykyisen tuotantoprosessin tukemiseen.

Ratkaisut tuotantoon

Vetotrukki kuljettaa komponentteja autoteollisuudessa

Vetotrukit tuotteiden ja komponenttien siirtoon

  • Kävellen käytettävä, istuen ajettava tai seisten ajettava vetotrukki   
  • Kapasiteetti jopa 49 t  
  • Kuormalle optimoitu vetovaunu

T-motion on Toyotan vetotrukkimallisto. T-motion-sarjan Tracto- ja BT Movit -trukit sekä laaja vaunu- ja lisävarustevalikoima mahdollistavat parhaan mahdollisen ratkaisun löytymisen

Katso lisätietoja vetotrukeistamme >

Autopilot TAE050

Helppokäyttöiset automatisoidut kuljetusvaunut tuotteiden kuljettamiseen

  • Helppokäyttöinen ja kustannustehokas navigointi  
  • Kuorman paino 500kg asti  
  • Joustava ja helppokäyttöinen reittien ohjelmointi

Autopilot TAE050 on joustavasti ja helposti asennettava automaattinen kuljetusvaunu, jonka käyttöönotto on nopea prosessi.  Saatavana on myös muita Autopilot-trukkeja vaativimpiin sovelluksiin

Katso lisätietoja automaattitrukeistamme >

Yksilölliset erikoisratkaisut

Yksilölliset erikoisratkaisut

  • Kaikki ovat trukkimallit muunneltavissa  
  • Yksilölliset vaatimukset voidaan huomioida  
  • TPS-tuotantofilosofia takaa laadun erikoisratkaisuissakin

Tuotantoprosesseissa voi olla erikostarpeita tuotteiden kuljettamiseen ja nostamiseen. Toyotan Erikoistuotteet-yksikön osaava insinööritiimi ratkaisee päivittäin kiperiäkin asiakkaiden haasteita suunnittelmalla sellaisia trukkeja, joita juuri sinä tarvitset.

Tutustu erikoistrukkeihimme>

 I_Site toimii myös iPadilla

I_Site-kalustonhallintajärjestelmä

Toyota I_Site on monipuolinen kalustonhallintajärjestelmä, joka auttaa parantamaan neljää isoa yritystoiminnan aluetta: kulut, tuottavuus, terveys ja turvallisuus sekä ympäristö.

Lue lisää >

BT Optio lavansiirtovaunu

Tuotteemme

Tutustu trukkimalleihimme kuten pumppukärryt, työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontatrukit, vetotrukit ja vastapainotrukit.

Lue lisää >

Trukkihuoltomme

Huolto ja varaosat

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >