Kuljetus ja jakelu

Fiksusti toimiva trukkikalusto kannattaa suunnitella niin, että koneiden elinkaari on mahdollisimman pitkä.  Meiltä saat trukit ja palvelut kuljetukseen ja jakeluun. Ratkaisujemme avulla siirtyvät niin pienemmät kuin isommat tavaramäärät.

Ratkaisut kuljetukseen ja jakeluun

Toyotan lavansiirtovaunu

Luotettava ja suorituskykyinen kalusto

  • Lavansiirtovaunut

Lavansiirtovaunut ovat kompakteja, tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Saatavilla on ajoneuvoon asennettava latausjärjestelmä (lisävaruste), joka tekee akun varaamisesta entistäkin helpompaa.

 

  • Pumppukärryt

Laaja valikoima erilaisia pumppukärryjä kestävistä yleishaarukkavaunuista räätälöityihin ratkaisuihin. Pumppukärrymme sopivat kaikkiin olosuhteisiin ja ne on tehty kestämään

 

  • Sähkö- ja polttomoottoritrukit  

Tarjoamme laajan valikoiman trukkeja niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Toyotan uniikki SAS ajonvakautus -järjestelmä takaa turvallisuuden kaikissa olosuhteissa.

Trukkikaluston hankkiminen

Omaksi ostamisen lisäksi trukkikaluston voi hankkia erilaisilla tavoilla:

  • Vuokraus

Lyhytaikainen vuokraus on kätevä toimintatapa esim. kiirehuipuissa, sesonkivaihtelussa tai kun haluaa kokeilla uutta trukkimallia. Vuokra-aika voi vaihdella päivästä muutamiin kuukausiin.

Pitkäaikainen vuokraus on sopiva tilanteeseen, jossa on pidempiaikainen tarve trukille. Tässä palvelussa maksat vain trukin käytöstä, ja kulut on helppo budjetoida. Pitkäaikainen vuokraus kestää enintään 7 vuotta.

 

  • Takuukunnostetun vaihtokoneen ostaminen

Käytetyt trukit on aina kunto- ja käyttötarkastettu. Käytetyn trukin hankkiminen on riskitön ratkaisu. Meillä on tarkka tarkastusohjelma, jossa testataan trukin kunto.

 

Toimiva ja koko Suomen kattava huolto takaa toimintavarmuuden

Yli 90 trukkimekaanikon huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. Mekaanikkomme toimivat Toyota filosofian mukaisesti tehokkaasti.

Toimintavarmuus on olennaista kuljetus- jakelualalla, ja sijaistrukkivarastomme on laaja ja saamme varakoneen nopeasti paikalle.

Meille on kunnia-asia toimia avoimesti ja yhteistuumin asiakkaidemme kanssa. Uskomme säännölliseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Näin voimme ennakoida ja suunnitella yhdessä tulevaa.

Kalustonhallintajärjestelmä tuo kustannustehokkuutta

Kalustonhallintajärjestelmän avulla voit kerätä tietoja kalustostasi. Järjestelmän tuottaman datan avulla saat kaluston kustannustehokkaasti käyttöön: voit seurata kuluja, optimoida koneiden käyttöastetta ja määrää, parantaa turvallisuutta sekä seurata huoltotarpeita.

I_Site on Toyotan kehittämä kalustonhallintajärjestelmä, jonka ensimmäinen versio näki päivänvalon reilu 10 vuotta sitten. I_Site-telematiikkalaitteisto koostuu telematiikkayksiköstä ja trukkeihin asennetuista antureista.