Vuokraus- ja rahoitusratkaisut

Toyota Material Handing tarjoaa kattavan valikoiman vuokraus - ja rahoitusratkaisuja, joiden ansiosta voit keskittyä yrityksen ydinliiketoimintaan. Toyota rahoittaa pääasiassa itse ja näin esimerkiksi rahoituspäätökset tehdään nopeasti ja joustavasti ilman välikäsiä.
Rahoituskeskustelut

Vuokraus tarpeesi mukaan

  • Lyhytaikainen vuokraus / vuokraus sesongin ajaksi
  • Pitkäaikainen vuokraus ostamisen sijaan
  • Takaisinvuokraus (Sell- and Lease-Back)
  • Kaikkiin vuokrasopimuksiin sisältyy kattava ylläpitohuolto
Lue lisää vuokrausratkaisuista
Kaksi miestä keskustelee trukkien leasingista

Rahoitusleasing ja osamaksu

Rahoitusleasing

  • Kun ei haluta omistaa vaan käyttää
  • Asiakkaalla optio lunastaa kone kauden päätyttyä

 Leasing-sopimus on määräaikainen vuokrasopimus, jossa omistusoikeus säilyy rahoitusyhtiöllä koko vuokrasuhteen ajan. Koneelle sovitaan etukäteen jäännösarvo sopimuksen päättyessä. Asiakkaalle ei lähetetä kauppalaskua vaan kuukausittainen lasku, joka sisältää vähennettävän alv:n.

Osamaksu

  • Hyvä vaihtoehto kun halutaan heti omistaa
  • Alv:n saa vähentää heti koko kauppasummasta
  • Kuukausierät ovat arvonlisäverottomia

Osamaksun ja rahoitusleasingin suurin ero liittyy lähinnä arvonlisäveron vähennysoikeuteen. Osamaksussa alv:n voi vähentää kerralla, kun taas rahoitusleasingissa alv vähennetään kuukausittain.

Trukin avaimet vaihtavat omistajaa

Rahoitusleasing ja osamaksu vaihtoehdoissa asiakas maksaa käsirahan, joka on tyypillisesti 20%. Sen jälkeen maksetaan sovitun rahoituskauden ajan kuukausierää, joka sisältää pääoman ja koron. Tyypillinen rahoitusaika on 36 - 60 kuukautta.

Rahoitusleasing ja osamaksu eivät sisällä huoltoa tai ylläpitoa. Tällöin tekninen riski koneen käytettävyydestä on asiakkaalla. Suosittelemme ylläpito- tai huoltosopimuksen solmimista Toyotan kanssa heti sopimuskauden alussa.

Rahoitusleasing ja osamaksu voivat olla kustannustehokas vaihtoehto asiakkaalle jos koneen käyttöaste on suhteellisen alhainen ja käyttöympäristö riskitön.

Kysy lisää
BT Optio keräilyyn

Tuotteet ja palvelut

Tutustu koko tarjontaamme muun muassa pumppukärryihin, varastotrukkeihin, vastapainotrukkeihin, automaattitrukkeihin, varastohyllyihin ja moniin muihin palveluihimme ja tuotteisiimme.

Lue lisää >

Vuokratrukkeja on useita erilaisia

Vuokraa trukki

Tarvitsetko trukkia lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa ilman omistamisen vaivaa? Meiltä saat kalustoa vuokralle aina yhdestä päivästä jopa seitsemään vuoteen asti.

Lue lisää >

Käytetty trukki

Hanki käytetty trukki

Aina ei tarvitse hankkia uutta trukkia. Käytetty trukki voi olla erinomainen vaihtoehto monissa tehtävissä. Tiesitkö, että vuokraamme ja rahoitamme käytettyjä trukkejakin?

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >