7 syytä vuokrata trukki

Vaikka varaston toiminta on sujuvaa ja olet tyytyväinen trukkikantaan, saattaa silti olla aikoja, jolloin tarvitset ylimääräistä apua kysyntään vastaamiseksi. Lyhyen aikavälin vuokrausta (Short term rental) käytetään usein logistiikassa, jotta nämä korken kysynnän jaksot ovat sujuvampia. Materiaalinkäsittelytarpeiden laajuudesta riippumatta lyhyen aikavälin vuokraus voi todella auttaa sinua.

Joitakin trukkivuokrauksen etuja:

1. Et sido pääomaa

Kun ostat trukin laajentamaan liiketoimintaasi, sidot suuren määrän pääomaa, jota voitaisiin käyttää muihin tarkoituksiin. Miksi et kokeiisi lyhyen aikavälin vuokrausta ensi kerralla? Jos kysynnän taso jatkuu korekana, kannattaa harkita trukin ostamista, jos ei, lyhyen aikavälin vuokra voi olla erittäin kustannustehokas ratkaisu.

2. Voit kokeilla uutta trukkia ennen ostopäätöstä

Oikean trukin  hankkiminen on tärkeää, ja vaatii pitkän tähtäimen suunnittelua. Tämän helpottamiseksi voit vuokrata trukkeja kokeilukäyttöön lyhyeksi ajaksi ennen varsinaisata ostopäätöstä.

3. Tiedät kaikki kustannukset alusta alkaen

Monet toimittajat määrittävät halutun vuokra-ajan kustannukset vuokra-ajan alusta loppuun saakka. Tämä tarkoittaa, että kustannukset ovat ennakoitavissa.

4. Lyhyt varoitusaika? Ei ongelmaa

Yksi lyhyen aikavälin vuokrauksen suurista eduista on, että aika tilauksesta toimitukseen on usein hyvin lyhyt. Tämä tarkoittaa, että voit nopeasti aloittaa työt suuremmalla kapasiteetilla.

5. Pääset eroon vuokratrukista milloin haluat

Vuokrattu trukki on helppo palauttaa kriittisen jakson jälkeen. Sen sijaan, että trukki lojuisi käyttämättömänä työmäärän normalisoituessa voit palauttaa trukin sopimuksen mukaan.

6. Vuokratrukin huoltopalvelut

Varastot ovat haastavia ympäristöjä. Varaston oikeaoppinen optimointi ei voi kokonaan poistaa onnettomuusriskiä. Onneksesi tarjoamme vuokratukkeihimme huoltopalvelut varmistamaan trukin maksimi käyttöasteen.

7. Varastotrukkivalikoimassamme on mistä valita

Vuokratrukki on heti valmis toimitukseen. Vuokratrukkivalikoimamme koostuu usean käyttöiän ja -tason trukeista. Valikoimastamme löydät sopivan trukin sinun tarpeisiisi. Lyhytaikainen vuokraus on loistava tapa täydentää trukkikantaasi kun sitä eniten tarvitset.