ÄLÄ ANNA TALVEN YLLÄTTÄÄ

Verkkokaupastamme hankit kätevästi tarvikkeet lumisiin, kylmiin ja liukkaisiin olosuhteisiin.

Talven tulo saattaa yllättää, mutta jos siihen varautuu etukäteen, olosuhteet eivät hankaloita töitä. Suomessa talviaika tarkoittaa pimeyttä, lunta ja kylmyyttä. Ne kaikki ovat elementtejä, joiden trukkityöhön tuomaa epämukavuutta voi torjua lisävarusteilla. Toyota Material Handlingin varusteita voi ostaa kätevästi verkkokaupasta ja iso osa lisävarusteista sopii muihinkin kuin Toyotan trukkeihin.

Liukkaalle ja lumelle

Talven jäiset väylät ja lumiset olosuhteet on aina logistiikan harmi. Jos trukkeihin ei tarvita nastarenkaita, mutta pitoa tarvitaan jäisiin olosuhteisiin, ruuvattavat nastat on toimiva ratkaisu. Ne on helppo asentaa ja ne sopivat trukkien lisäksi myös esimerkiksi traktoreihin tai mönkijöihin.

Lumisissa olosuhteissa trukin saa liikkeelle lumiketjun avulla. Vahvistetut lumiketjut ovat erittäin kestävät ja näin myös pitkäikäiset. Verkkokaupan tarjonnassa on lumiketjuja yhdeksälle eri rengaskoolle.

Ja jos lunta pitää lykkiä reitiltä pois, voi trukkiin hankkia jopa irrotettavan lumiauran tai -kauhan. Nämä lisävarusteet on suunniteltu trukeille, joiden kantokyky on 2–5 tonnia. Molemmat on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä.

Lisää lämpöä

Työskentelyolosuhteiden lämpötilat vaikuttavat työntekijän työhyvinvointiin, ja kylmyys kuormittaa työntekijää yhtä lailla kuin kesän kuumuus.

Talven kylmyyttä voi torjua. Yksinkertainen keino on vaatetuksen lisääminen, mutta aina se ei ole riittävä toimi. Tällöin sisätilalämmittimet tuovat mukavuutta ja lämpöä trukin ohjaamoon. Ohjaamoon voi hankkia myös lämmitetyn istuinverhoilun, missä on kaksi lämmitystehoaluetta.

Valoa ja turvallisuutta pimeään

Suomen talvi on pitkä – ja pimeä. Keskitalvella päivän valoa on vähän ja iso osa työskentelyajasta toimitaan hämärässä tai pimeässä. Erilaiset valot ja heijastimet sekä auttavat työssä että lisäävät turvallisuutta. Kaikki lisävalot ja majakkavalot ovat talvipimeässä tarpeen. Erityyppisiä majakoita ja lisävaloja on verkkokaupassa tarjolla runsaasti.

Hyvä lisävaruste erityisesti silloin, kun työkohteessa on paljon risteävää liikennettä on SpotMe-varoitusjärjestelmä. Se varoittaa vilkkuvalla valolla, kun trukki lähestyy. Järjestelmä havaitsee sekä ajoneuvot että jalankulkijat ja niiden kulkusuunnat.

Kaikki valot ja varoitusjärjestelmät voi hankkia helposti verkkokaupastamme.

Samalla verkkokauppakäynnillä voi hankkia myös henkilöstölle turvaliivit, jotka on EN 471 -standardin mukaisesti sertifioitu.

Muista myös rengaspalvelu

Toyota Rengaspalvelu on kätevä apu, kun trukkia käytetään ulkotiloissa ja renkaat pitää vaihtaa talvikauteen sopiviksi. Renkaat toimitetaan valmiiksi vanteille asennettuna, joten renkaita ei tarvitse viedä erikseen rengasliikkeeseen päälle laittoa varten. Tämä lyhentää koneen pysäytysaikaa merkittävästi. Rengaspalvelu tarjoaa rengaskokoonpanon toimituspalvelun vastapainotrukkeihin.

Tutustu rengaspalveluun >>

Ota yhteyttä

Tuunaa trukki tarvikkeilla