Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

Käyttöehdot

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt käyttöehtomme.

Tekijänoikeudet

Tämä sivusto on Toyota Material Handling Finland Oy:n omaisuutta ja kaikki oikeudet pidätetään. Voit ladata tai tulostaa paperiversioita yksittäisiä sivuja ja / tai osia verkkosivuista kunhan et poista tekijänoikeuksia tai omistusoikeusilmoituksia. Et saa jäljentää (kokonaan tai osittain), lähettää (sähköisesti tai muulla tavoin), muokata, yhdistää tai käyttää mihinkään julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen sivuston materiaaleja ilman Toyota Material Finland Oy:n kirjallista lupaa.

Linkit

Nämä tietosuoja tiedot koskevat ainoastaan tämän sivuston kautta käyttäjiltä keräämiämme tietoja. Sivustoon tai sivustosta linkitetyt kolmannen osapuolen sivustot eivät ole Toyota Material Handling Finland Oy:n hallinnassa, eikä Toyota Material Handling Finland Oy vastaa mistään linkitettyjen sivustojen sisällöstä. Toyota Material Handling Finland Oy jakaa kyseiset linkit sinulle ainoastaan tiedoksi ja minkään sivuston linkin sisällyttäminen omiin sivustoihimme ei ilmaise Toyota Material Handling Finland Oy:n tukevan millään tavalla kyseistä sivustoa. 

Vastuuvapautuslauseke

Toyota Material Handling Finland Oy pyrkii takaamaan, että sivuston tiedot ovat tarkat ja ajan tasalla, Toyota Material Handling Finland Oy ei kuitenkaan anna minkäänlaisia nimenomaisia tai oletettuja takuita tai esityksiä sen tietojen tarkkuudesta tai asianmukaisuudesta. Toyota Material Handling Finland Oy ei ota mitään vastuuta mistään sivuston tietojen virheistä tai tietojen pois jättämisistä. Toyota Material Handling Finland Oy ei ole missään tilanteessa vastuussa mistään rikkomuksesta, minkäänlaisista menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat sivuston tietojen käytöstä, sivustosta linkitetyistä sivustoista, hankittujen tietojen käytöstäsi tai siitä, ettet pysty käyttämään sivustoa tai muita sivustosta linkitettyjä sivustoja. Huomaathan että sivuston tietoja saatetaan muokata ja poistaa ilman ilmoitusta.

Muutokset käyttöehtoihin

Huomioithan että käyttöehdot saattavat muuttua aika ajoin. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä milloin tahansa.