Automaattiset pitkän matkan kuljetukset tai milk-run toimitukset

Toyota tarjoaa automaattiset vetotrukit useamman lavan kuljettamiseen

Automaattinen TAE500-vetotrukki

 • kuormauskapasiteetti jopa 5,0 t
 • jopa 4 kuormankuljetinta
 • täydennykseen/milk-run-toimituksiin

(Raskaan käytön) Taksikuljetin

 • Täydet lavat
 • Puolilavat
 • Enintään 600 kg/ 1200 kg (raskas käyttö)

Alustan taksikuljetin

 • Erilaiset kuormat, kuten turvakehikot ja säiliöt
 • Enintään 600 kg

Portaalin taksikuljetin

 • Täydet lavavaunut
 • Molempien puolien lastaus/purku
 • Enintään 1200 kg

Automaattiset vetotrukit toiminnassa

Tehokkaat milk-run-toimitukset

Vetotrukit ovat erittäin tehokas vaihtoehto tuotannon täydennyksessä, sillä ne kuljettavat enemmän lavoja kerralla ja mahdollistavat turvallisen haarukattoman materiaalinkäsittelyn vilkkailla alueilla, kuten kokoonpanolinjoilla. Tarpeistasi riippuen Autopilot-vetotrukki voidaan ohjelmoida suorittamaan yksittäinen kierros yhden tai useamman vaunun kanssa tai tekemään useampia kierroksia useammilla vaunuilla tuotteiden täsmätoimituksia varten. Opetusmenetelmää (teach-in) käyttäen automaattisia kuljetusvaunuja voidaan ajaa manuaalisesti kierrosten opettamiseksi, jolloin varmistetaan, että vaunut seuraavat asianmukaisesti.

Runsas valikoima

Automaattiset vetotrukit voidaan kiinnittää erilaisiin Toyotan vaunuihin. Voit valita parhaiten sopivan kuormankuljettimen kuorman tyypin, painon sekä kuormaus/purkutavan mukaan.

Tarkkaa navigointia

Toyotan Autopilot-trukit tukevat kahta erittäin tarkkaa ja sopeutuvaa navigointiteknologiaa: heijastinnavigointia ja luonnollista navigointia tai niiden yhdistelmää. Heijastinnavigoinnissa automaattitrukin skanneri voi varastoon asennettujen heijastimien avulla määrittää sijainnin mittaamalla etäisyydet heijastimiin.

Luonnollinen navigointi

Useimmissa automaattisissa vetotrukkisovelluksissa voidaan käyttää luonnollista navigointia. Luonnollisessa navigoinnissa automaattitrukit navigoivat ympäristöä hyväksi käyttäen. Tässä navigointimenetelmässä trukin sijainnin laskemiseen käytetään varastossa olevia tunnistettavia viitepisteitä tai maamerkkejä kuten seiniä, hyllyjä tai muita kiinteitä kohteita. Luonnollinen navigointi on edullinen vaihtoehto jos varastosi ympäristö pysyy suhteellisen muuttumattomana. Trukki voi käyttää navigointiin olemassa olevaa ympäristöä, eikä ylimääräisiä varusteita kuten heijastimia tarvita. Näin vältytään varusteista aiheutuvilta lisäkuluilta ja niiden asennukselta. 

Älykäs lataus

Automaattitrukit voidaan varustaa litium-ioniakuilla, jotka ovat jopa 30 % lyijyakkuja energiatehokkaampia ja niiden CO2-päästöt ovat alhaisemmat. Koska trukeissa on automaattinen lataus, ne voidaan ladata nopeasti tehtävien välillä ilman henkilökunnan apua tai lataushuoneita, joten ne ovat täysin automaattisia.

Takaisinmaksuaika

Automaatio optimoi tuotevirrat ja minimoi vauriot, ajankäytön ja kulut. Työntekijät ovat käytettävissä monimutkaisempiin tehtäviin toistuvien prosessien sijaan. Automatisoitu materiaalien siirto vähentää myös huollon ja energian tarvetta sekä parantaa tuottavuutta ja turvallisuutta. Takaisinmaksuaika on tyypillisesti n. 2 vuotta.

Lisätietoja vaiheittaisesta automaatiosta >>

Takaisin automaatioratkaisujen sivulle >>

Kiinnostuitko?

Jos haluat lisätietoja ja keskustella trukkiautomaation mahdollisuuksista, ota yhteyttä asiantuntijoihimme alla olevan lomakkeen kautta. 

Olet askeleen lähempänä trukkiautomaatiota

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn ja käytön tietosuojaselosteemme mukaisesti.