Automaattitrukit

Trukkiautomaatio eli varastoautomaatio lisää turvallisuutta, vähentää onnettomuuksia ja lastin vaurioita, optimoi energian kulutuksen sekä lisää vuorokautista käyttöastetta. Rakenteeltaan standarditrukkeihin perustuvat automaattitrukit on suunniteltu lisäämään turvallisuutta, tarkkuutta ja tehokkuutta.
Test 4

Automaattiset kuljetusvaunut

 • Nosto- ja vetotoiminto
 • Magneettiteippiohjaus
 • Max. 500kg vetokyky ja 140kg nostokyky

TAE050 on pienikokoinen kuljetusvaunu, joka on hankintahinnaltaan edullinen ja helppo asentaa. Sen rata määritellään lattian pintaan asennettavan magneettinauhan avulla. TAE 050 soveltuu erinomaisesti yksinkertaisiin siirtoihin paikasta A paikkaan B. Vetokäyttössä se kiinnittää ja irrottaa vaunun automaattisesti. Nostotoiminnon avulla se pystyy poimimaan kyytiin esimerkiksi tavarahyllyn. Automaattinen kuljetusvaunu on turvallinen ympäristölleen turvaskannerin ansiosta. Ohjelmointi tehdään yksinkertaisen Excel-pohjaisen työkalun avulla.

Test 4

Automaattivarastotrukit

 • Täysin automaattinen toiminto
 • Tarkka lasernavigointi
 • Nostokapasiteetti max. 2,5t

Autopilot-mallisto on laaja kattaen lavansiirtäjät, matalakeräilijät, pinontatrukit, vetotrukit ja työntömastotrukit. Ne kykenevät hoitamaan lähes samat työtehtävät kuin manuaalisestikin ajettavat trukit. Ne takaavat toiminnan laadun ja turvallisuuden edistyneen anturi- ja laserteknologian ansiosta.

Kaikki Autopilot- automaattitrukit perustuvat standarditrukkien rakenteeseen, mikä helpottaa mm. käyttöä ja ylläpitoa.

Test 4

Hyllystösukkula

 • Langaton kauko-ohjaus
 • Soveltuu kylmävarastoihin ja kosteisiin ympäristöihin
 • Max. 1,5t kuljetuskapasiteetti

BT Radioshuttle on puoliautomaattinen hyllystösukkula, joka toimii tarkoitukseen suunnitellussa syväkuormaushyllystössä. Lava tuodaan hyllysolan suuaukolle ja hyllystösukkula noutaa ja vie sen hyllysolan perälle. Sitä ohjataan kauko-ohjaimella trukista käsin. Radioshuttle mahdollistaa tiiviin varastoinnin ja lavapaikkojen maksimoinnin ilman ylimääräistä ja kallista käytävätilaa.

Toyota ja Vanderlande täysin automatisoidut järjestelmät

Täysautomaatioratkaisut

 • Logististen prosessien automatisointi
 • Yhteistyössä Vanderlanden kanssa
 • Varastoihin ja jakelukeskuksiin

Toyota tarjoaa yhdessä Vanderlanden kanssa laajan valikoiman integroituja, täysin automatisoituja ratkaisuja. Innovatiiviset järjestelmät, älykkäät ohjelmistot ja elinkaaripalvelut tarjoavat nopean, luotettavan ja tehokkaan automaatiotekniikan toteuttamisen.

Lisätietoja löydät osoitteesta https://www.vanderlande.com

 

Toyota Tracto vetotrukki

Tuotanto

Emoyhtiömme juuret ovat tuotannossa ja Toyota Production System-filosofiassa (Lean). Asiakkaiden oma tuotantoprosessi on yksi avainalue, jossa pystymme tuottamaan asiakkaalle lisäarvoa.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >

Traigo siirtämässä tynnyreitä

Olemme asiantuntijoita sisälogistiikassa

Pyrimme ymmärtämään asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Sen pohjalta tuotamme laadukkaita, luotettavia ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka soveltuvat asiakkaan erityisvaatimuksiin.

Lue lisää >

Trukkihuoltomme

Huolto ja varaosat

Ennakoiva huoltosuunnittelu ja tehokas varaosapalvelu pitävät asiakkaan trukkitoiminnan käynnissä merkistä ja mallista riippumatta.

Lue lisää >