Tools luottaa Toyotan pinontatrukkiin

TOOLS Hyvinkään toimipisteen BT Staxio -pinontatrukki kerää kiitosta

Katso mitä mieltä Tools Hyvinkää on pinontatrukistamme ja mitkä ovat käyttökokemukset varastotrukista.

Tyytyväiset asiakkaat

“Jos olisin arvannut, kuinka paljon entistä trukkiamme parempi tämä BT-trukki on, niin olisin hankkinut sen jo kauan sitten”, toteaa Jouni Tetri, joka toimii TOOLSin Hyvinkään toimipisteen päällikkönä. Hän on myös yksi yrityksen edeltäjän STT Teollisuustarvikkeen perustajista.

B&B TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuuden tarvikkeiden, komponenttien ja palvelujen toimittaja, jolla on 200 toimipistettä eri puolilla Skandinaviaa. Samoihin aikoihin STT Teollisuustarvikkeen kanssa B&B TOOLS hankki Suomesta liki 30 muutakin alan yritystä. Näin varmistettiin alusta asti alan kokemus ja tärkeä paikallistuntemus, jotka ovat myös TOOLS Hyvinkään vahvuuksia.

TOOLSin tuotteilla ja palveluilla maamme teollisuusyritykset voivat tehostaa MRO-prosessejaan eli kunnossapitoa, korjausta ja käyttöä. Tuotemerkit ovat alan kovinta kärkeä, mm. Atlac Copco, Bosch, ESAB, Metabo, Norton, Sandvik ja SKF. Hyvinkään toimipisteen asiakaskuntaan kuuluvat lähialueen merkittävimmät teollisuusyritykset.

Tutustu mallistoon

Toyota Material Handlingin trukkimyyjä Henri Åström kertoo, että BT Staxio SWE120L on kävellen käytettävä pinontatrukki, jonka nostokyky on 1,2 tonnia ja nostokorkeus 3,3 metriä. “BT Staxio -sarjan pinontatrukit ovat elementissään tällaisessa 400 neliön varastossa, jossa on paljon lastausta ja purkamista. Ne ovat kooltaan kompakteja, ketteriä, suorituskykyisiä ja helppokäyttöisiä. Vaihtovirtamoottorin etuna on pieni virrankulutus ja olematon huollontarve.”

“Olen päivä päivältä tyytyväisempi uuteen BT-trukkiimme, sillä aina kun näen tämän tositoimissa, tajuan kuinka epäkäytännöllistä, tehotonta ja kallista vanhalla isokokoisella trukilla työskentely oli”, Jouni Tetri vakuuttaa. “Huoltoleasing on muutenkin helppo ja huoleton tapa hankkia uutta kalustoa. Ratkaisuamme helpotti THM-trukkimyyjämme asiantuntemus ja halu paneutua tarpeisiimme. Hän ymmärsi millaista konetta tarvitsemme, teki kilpailukykyisen tarjouksen ja kaikki on toiminut juuri niin kuin on sovittukin.”

Ota yhteyttä