Verkkosivuillamme on käytössä evästeet, joiden avulla varmistamme, että sivustomme toimivat ja käyttökokemus on paras mahdollinen. OK

23 - 27 huhtikuuta 2018

Hannoverin messukeskus

23 - 27 huhtikuuta 2018

CeMAT 2018 – logistiikka-alan huipputapahtuma

CeMAT pidetään 23.–27. huhtikuuta Hannoverissa, Saksassa. Toyota Material Handling Europen osasto sijaitsee Paviljongissa P32. Paviljongin ytimessä sijaitsevassa Toyota Logiconomi -foorumissa on päivittäin puheenvuoroja ja tiedotustilaisuuksia useista ajankohtaisista aiheista kuten automaatiosta, IoT:sta ja turvallisuudesta. Logiconomi-foorumi huipentuu Toyotan Lean-asiantuntijan Sam Nomuran esitykseen Lean-filosofiasta ja muutoksesta.

 

CeMAT 2018: Toyotan joustava trukkiautomaatio mahdollistaa nopean takaisinmaksuajan

 

Joustava sisälogistiikan automaatio on hyvä esimerkki uudentyyppisistä ratkaisuista. Toyota on tämän kehityksen kärjessä yli 30 vuoden automaatiokokemuksen ansiosta.  Toyota tarjoaa yksinkertaisia ja tarvittaessa vaiheittain toteutettavia automaatioratkaisuja. Standardimalleihin perustuva luotettava ja joustava automaatiotrukkien mallisto sekä vakioitu ohjelmistoalusta kykenevät toteuttamaan monipuolisia toimintoja mahdollistaen lyhyet takaisinmaksuajat. Toyota on soveltanut trukkiautomaatiota menestyksekkäästi myös omassa tuotannossa ja logistiikassa.

 

 

CeMAT 2018: IoT ja liitettävyys

Kehitys ei pysähdy edes kymmenen vuoden jälkeen; I_Site-järjestelmän uusimmat ominaisuudet lanseerataan CeMAT 2018 - messuilla. Yksi mielenkiintoisimmista toiminnoista on trukin käyttöasteen mittaaminen ilman kuormaa ja kuorman kanssa. Tällöin trukkitoiminnan tehokuutta voidaan optimoida minimoimalla hukka-ajot ja maksimoimalla lisäarvoa tuottava liike eli ajoaika kuorma päällä. Tämä istuu erinomaisesti Toyotan Lean Logistics-konseptiin, jossa keskitytään tuottamaan lisäarvoa asiakkaan toimintaan.

Toyota ja tulevaisuuden teknologia

 

 

CeMAT 2018: Tulevaisuuden teknologiaa

Nykyään yritykset keskittyvät voimakkaasti logistiikan kehittämiseen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Uudet teknologiat voivat luoda yrityksen logistiikalle lisäarvoa ja kilpailuetua. Markkinoiden odotukset reagointinopeuden, joustavuuden ja prosessin luotettavuuden kannalta edellyttävät uusia lähestymis- ja ajattelutapoja logistiikkaprosessien suunnittelussa ja toteutuksessa.  Samanaikaisesti on saatavilla uusia IoT:n ja liitettävyyden, automaation ja robotiikan teknologioita. CeMAT 2018 vierailijat pääsevät tutustumaan kuinka Toyota soveltaa uusia huipputeknologioita logistiikkaketjun nopeuden, tarkkuuden, joustavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi.    

tapaa Toyota

 

 

CeMAT 2018: Toyota keskittyy tehokkuuteen CeMAT 2018-messuilla

Toyota on osoittanut Toyota Production System- johtamisfilosofian toimivuuden prosessien suunnittelussa, toteutuksessa ja jatkuvassa parantamisessa vuosien varrella. CeMAT 2018 – messulla Toyota näyttää, miten se toteuttaa samaa ajattelua ns. Lean Logistics - toiminnoissa. Vierailijat pääsevät tutustumaan Toyota Production Systemin eli Leanin –perusperiaatteisiin ja kuinka Toyota sen yhteydessä soveltaa uusia huipputeknologioita logistiikkaketjun nopeuden, tarkkuuden, joustavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi.  

Voit olla myös kiinnostunut

Trukki tulevaisuu´den teknologiaa

Tulevaisuuden teknologiaa

Smart Logistics ja Logiconomi mahdollistavat tämän päivän ratkaisut ja näyttävät tulevaisuuden näkymämme.

Lue lisää >

Toyota Production System eli Lean

Kaikki Toyotan tuotteet on valmistettu maailmankuulun TPS -filosofian (Toyota Production System) mukaisesti, mikä takaa korkeimman laadun, kestävyyden ja luotettavuuden.

Lue lisää >
An autopilot doing horizontal transportation

Automaattitrukit

Trukkiautomaatio lisää turvallisuutta, vähentää onnettomuuksia ja lastin vaurioita, optimoi energian kulutuksen sekä lisää vuorokautista käyttöastetta.

Lue lisää>
Tekstiä taululla

Toyota Way

Toyotan tapa tehdä asioita perustuu Toyotan periaatteisiin. Sen viisi perusarvoa määrittelee koko yrityskulttuurimme.

Lue lisää >